IBI-Rating визначило рейтинг надійності будівництва І черги ЖК «Нова Англія» у м. Києві

30.12.2016
Рейтингове агентство IBI-Rating повідомляє про визначення рейтингу надійності будівництва І черги ЖК «Нова Англія» по вул. М. Максимовича в м. Києві на рівні 5 – відмінна надійність. Такий рівень відповідає високому показнику по рейтинговій шкалі IBI-Rating, розробленій для оцінки надійності будівництва, та свідчить про мінімальні ризики невиконання зобов’язань Забудовника перед інвесторами за будівельним проектом.

У відповідності до договору про комплексну забудову правами Забудовника Комплексу володіє ТОВ «Роял Хауз Груп». Забудовник входить в групу компаній «Royal House», діяльність яких охоплює практично весь будівельний цикл. Групою реалізовані проекти будівництва житлової нерухомості загальною площею 53 тис. м? у м. Києві та області.

Забудовник володіє пакетом необхідної дозвільної документації – роботи ведуться на підставі Дозволу на виконання будівельних робіт №ІУ 115163001140, на ділянці, надані у довгострокову оренду для будівництва багатофункціонального житлово-торгово-розважального комплексу. Генеральний підрядник будівництва – ТОВ «Роял Білдінг» – має ліцензію на виконання будівельних робіт IV та V категорії складності, а також володіє власною виробничою базою.

І черга ЖК «Нова Англія» складається з 3 будинків, названих на честь міст Великобританії. Будівництво розпочато у ІІ кварталі 2016 року та відбувається згідно затвердженого графіку. На кінець грудня 2016 року ступінь готовності загально будівельних робіт по житловому будинку «Ліверпуль» складала 76%, «Кембридж» – 33%, «Оксфорд» – 7%.
Завершення будівництва І черги заплановано на IV квартал 2017 року.

ЖК «Нова Англія» розташовано в Голосіївському району, прилеглому до центральної частини Києва, та має зручне транспортне сполучення. Поруч з Комплексом знаходяться Національний виставковий центр, заклади освіти та охорони здоров’я, торгові та розважальні центри. Для зручності мешканців, Забудовник запланував власну комплексну інфраструктуру: дитячий садок, початкову школу, спортивні майданчики, підземний та гостьовий паркінг, спеціальні місця для вигулу собак та ін.

Довідка: Рейтинг надійності будівництва – думка Рейтингового агентства про можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом перед покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатами комплексного аналітичного дослідження. З більш детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитися на сайті IBI-Rating. Детальна інформація про житловий комплекс представлена на сайті ЖК «Нова Англія».

Корпоративний департамент.

За додатковою інформацією звертатися: