IBI-Rating підтвердило рейтинг надійності будівництва ЖК «NODUS»

22.06.2020
Рейтингове агентство IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу надійності будівництва ЖК «NODUS» у м. Харкові на рівні 5+ (відмінна надійність).

Проєкт передбачає будівництво 7-поверхового багатоквартирного житлового будинку підвищеної комфортності з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним гаражем у центральній частині міста.

Забудовник проєкту – ТДВ «Житлобуд 2» – має 75-річний досвід реалізації будівельних проєктів. Компанія володіє власними виробничими потужностями, які забезпечують практично повний будівельний цикл.

Будівництво ЖК «NODUS» розпочато у ІІ кварталі 2018 року, введення в експлуатацію відбулося у грудні 2019 року.

Нерухомість у ЖК «NODUS» реалізується через цільові облігації, емітентом яких є ТОВ «ПРАМ». Обіг цільових облігацій урегульований на законодавчому рівні та контролюється НКЦПФР. Кредитний рейтинг облігацій – uaBBB, прогноз «стабільний».

ЖК «NODUS» розташовано в межах історичного центру м. Харкова. Поруч знаходиться цілодобові супермаркети, відділення банків, метро, Палац одруження, парк Горького, Сумський ринок, площа Свободи, картинна галерея, приватні медичні центри, ресторани та бари, музеї.

Рейтинг надійності будівництва – це думка Рейтингового агентства щодо можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проєктом перед покупцями нерухомості відносно інших проєктів, висловлена за результатом комплексного аналітичного дослідження. З детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитися на сайті IBI Rating.

Корпоративний департамент