Друк

IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг дисконтних облігацій ТОВ «Град Інвест»

18.01.2018
IBI-Rating повідомляє про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу дисконтних облігацій ТОВ «Град Інвест» серії А на рівні uaССС, прогноз «стабільний».

Відповідно до проспекту емісії, фінансові ресурси, залучені від розміщення облігацій, будуть направлені на розширення асортименту та збільшення обсягів продукції, розвиток потужностей та об’єктів виробництва, роботи з підвищення якості послуг, придбання цінних паперів підприємств України.

Чистий дохід ТОВ «Град Інвест» формується переважно за рахунок продажі нерухомості у раніше побудованому об'єкті у м. Києві. Крім того, на фінансові результати суттєвий вплив мають операції з цінними паперами. За результатами 9 міс. 2017 року чистий збиток склав 6,6 млн грн, проти 16,6 млн грн за аналогічний період попереднього року. На кінець вересня 2017 року ТОВ «Град Інвест» мало значний обсяг непокритого збитку, що зумовлює невисоку питому вагу власного капіталу у структурі джерел фінансування діяльності.

Для проведення аналітичного дослідження були використані матеріали, отримані від ТОВ «Град Інвест», в тому числі: фінансова звітність за 2014-2016 рр. та 9 міс. 2017 року, довідкова інформація про діяльність ТОВ «Град Інвест», параметри випуску облігацій, інша необхідна внутрішня інформація, а також інформація з відкритих джерел, яку Рейтингове агентство вважає достовірною.

Корпоративний департамент
За додатковою інформацією звертайтесь:
Прес-служба IBI-Rating
(044) 362-90-84
press(at)ibi.com.ua