Друк

Звернення Правління та колективу ПАТ "ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК" до клієнтів Банку

09.04.2014
Сьогодні спостерігається масовий відтік коштів з банківської системи. Ці кошти забирають фізичні особи і не задля своїх нагальних потреб, а задля того, щоб сховати їх вдома. Все це спричиняє поглиблення фінансової кризи у державі.

Наш Банк - є надійним банком, тому що:
- усі безготівкові розрахунки здійснюються вчасно;
- своєчасно повертаються депозитні вклади на карткові рахунки клієнтів;
- обмежень при розрахунках карткою в торгових та сервісних підприємствах немає, розраховуючись карткою за покупки Ви можете заплатити будь-яку суму без обмежень;
- усі заощадження фізичних осіб (у т.ч. кошти на карткових, поточних та депозитних рахунках) гарантуються до повернення ФГВФО;
- має високий рейтинг надійності вкладів (підтверджений 28.03.2014р. агентством "IBI-рейтинг").

Давайте не будемо сприяти доведенню фінансової системи країни до краху! Давайте зрозуміємо, що в першу чергу ми самі можемо допомогти нашій Україні!

Нічого не змінилося - Ви, як і завжди, маєте цілодобовий доступ до Ваших заощаджень і можете вільно здійснювати розрахунки. Обмеження по видачі готівки не є критичним, а встановлений добовий ліміт є прийнятним для проживання. Будь-які оплати, у тому числі на лікування, можна здійснити безготівково, без обмежень по сумі в нашому Банку. Своєчасність переказу гарантуємо!

З першої декади травня в Україну надійдуть значні обсяги ресурсів, що значно полегшить ситуацію на банківському ринку. У цей скрутний час, ми можемо підтримати Україну! Це, як мінімум, не панікувати і жити звичайним життям, що допоможе зберегти ліквідність фінансової системи і зробити нашу країну успішною.

З повагою та надією на порозуміння
Правління та колектив ПАТ "ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК"