Друк

ЖК «ЗЕЛЕНИЙ ОСТРІВ-2» ЗАПРОШУЄ НА «ВЕЛИКЕ НОВОСІЛЛЯ»

06.10.2014
23 вересня 2014 року отримано сертифікат відповідності закінчення будівництва об’єкту ЖК «Зелений острів-2». Об’єкт здано вчасно, готовність до експлуатації 100%, а якість будівельних робіт – на найвищому рівні.

Комплекс став одним з найкращих житлових об’єктів нерухомості, яким із гордістю може пишатися Група «Ковальська», будуючи житло комфорт-класу. Вже у жовтні власники квартир ЖК «Зелений острів-2» отримають ключі від своїх помешкань. 

Подія стане справжнім святом для власників-новоселів, які із нетерпінням чекають продовжити втілювати свої мрії у реальність, облаштовувати життя у нових оселях.

Другий «острів» розмістився по вулиці Сікорського, 4-6, в самому серці Шевченківського району, в оточенні заповідних парків і скверів. А сам комплекс – це унікальне місце відпочинку, здоров’я та легендарних столітніх дубів.

«ЖК «Зелений острів-2» – еталон комфортного життя. Це стандарт, за яким будує житло Група «Ковальська», дивлячись у майбутнє» – Генеральний директор ПБГ «Ковальська» Пилипенко С.О.

Довідково для інвесторів:

Передачу ключів від квартири виконує експлуатуюча організація ТОВ «Ковальська-Житлосервіс», житлово-експлуатаційна дільниця (ЖЕД) №18, яка обслуговуватиме новий житловий комплекс.

З питань заселення Вам необхідно звернутися за телефоном (097) 077-67-10 або ж відправити запит в «Особистому кабінеті» та погодити час Вашого візиту.

Початок прийому інвесторів та передачі ключів – з 15 жовтня 2014 року згідно встановленого графіку. 


ЖЕД №18 знаходиться по вул. Сікорського, 4б та працює за наступним графіком.

• Пн.-Пт. – з 9:00 до 17:00, перерва з 13:00 до 13:30;

• Сб. – з 9:00 до 13:00;

• Нд. – вихідний.


Начальник – Поліщук Людмила Миколаївна, тел.: (044) 364-61-01

Заступник начальника – Хоменко Любов Олексіївна, тел.: (044)  364-61-02 

Інженер – Рева Микола Миколайович, тел.: (044)  364-61-02

 

Ключі від квартир мешканці ЖК «Зелений острів-2» можуть отримати за наступної процедури:

– підписати Договір про надання комунальних послуг із ТОВ «Ковальська Житлосервіс» та Додатки до нього, включаючи Правила виконання ремонтно-будівельних робіт;

– підписати Договір оренди квартири із ТОВ «КУА «Інвест-Консалтинг»;

– підписати Додатковий договір до Інвестиційного договору (Попереднього договору) із ТОВ «КУА «Інвест-Консалтинг» щодо відповідальності за дії у процесі опоряджувальних робіт, які можуть призвести до змін у характеристиках квартири;

– підписати акт огляду квартири за відсутності зауважень.

 

Увага!

Шаблони договорів можна переглянути на сайті InCo Home у розділі «Особистий кабінет». З питань реєстрації в особистому кабінеті надсилайте запит за адресою faq@inco.com.ua

 

 При собі необхідно мати:

– паспорт громадянина України (оригінал та копію).

– ідентифікаційний код (оригінал та копію).

– інвестиційний договір або попередній договір (оригінал та копію).

 

Усі документи підписуються виключно інвестором або відповідальною особою за дорученням.