Друк

З карткою MasterCard від Forward Bank – на фінал Ліги чемпіонів УЄФА!

19.03.2015
Український комерційний Forward Bank, спільно з міжнародною платіжною системою MasterCard, оголошує про старт акції для активних футбольних уболівальників - власників карток MasterCard! У ході акції «З MasterCard приємні речі будуть дивувати Вас частіше!» клієнти Банку отримують можливість виграти дві поїздки на двох на фінал Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться 6 червня 2015 року на Олімпійському стадіоні в Берліні.

В рамках акції, яка триватиме до 28 квітня 2015 року, необхідно оплачувати покупки карткою MasterCard від Forward Bank в будь-яких торгових точках України і реєструвати отримані чеки. Реєстрація можлива як за допомогою сайту mastercardpriceless.com.ua, так і за допомогою SMS-повідомлень на номер 8884. У повідомленні необхідно вказати перші 6 цифр номера картки, з якої був здійснений платіж, і 12-значний RRN-код чека. Кількість реєстрованих чеків не обмежена.

Також 29 квітня 2015 р. серед учасників акції-клієнтів Forward Bank буде розіграно ще 25 подарункових сертифікатів на суму 500 грн кожен від онлайн-магазину Terrasport. Додатково серед усіх учасників акції щотижня буде розіграно 100 сертифікатів на суму 500 грн кожен від онлайн-магазину Terrasport і 300 поповнень мобільного телефону на 50 грн.

Ознайомитися з офіційними умовами акції можна на сайті Банку.

Оформити платіжну картку MasterCard – «Авторська карта», в тому числі з технологією MasterCard PayPass, або «Банк в кармане» рівня Standart чи Gold – можна в будь-якому відділенні Forward Bank, а також залишивши заявку на сайті Банку.

Forward Bank - комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Прибуток Банку станом на 01.03.2015 р. склав 829,1 тис. грн, активи - 2 174,673 млн грн, регулятивний капітал – 557,8 млн грн, статутний капітал - 283,0 млн грн. Forward Bank входить до групи середніх банків (ІІІ група), відповідно до класифікації Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.

MasterCard Worldwide - один з лідерів глобальної платіжної індустрії, що володіє більш ніж 40-річним досвідом успішної роботи. Міжнародна платіжна система об'єднує 22 тисячі фінансових установ у 210 країнах світу.

Ліга чемпіонів УЄФА (UEFA ChampionsLeague) - найпрестижніший європейський клубний футбольний турнір, який щорічно проводиться під егідою УЄФА. У 2015 році відбудеться 23-й розіграш Ліги чемпіонів УЄФА і 60-й розіграш Кубка європейських чемпіонів (назва турніру до 1991 р.).