Друк

Видача платіжних карт НСМЕП в рамках зарплатних проектів від Банку Михайлівський

16.12.2014
Банк Михайлівський почав видачу платіжних карт Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП) в межах зарплатних проектів.

У грудні 2014 року Банк Михайлівський оголосив про переведення своїх співробітників на обслуговування в рамках зарплатних проектів на платіжні картки на базі НСМЕП-2.

Платіжна карта НСМЕП – швидкий та простий спосіб без ризику розрахуватись в торгівельній мережі і мережі Інтернет на території України; отримати готівку в українських банках, членах НСМЕП; оплатити комунальні послуги і послуги мобільного зв’язку, придбати залізничні квитки на сайті «Укрзалізниці» і т.п.

Банк Михайлівський як один із членів НСМЕП активно підтримує розвиток і популяризацію національної платіжної системи. Банком уже запропоновано ринку:
  • Першу кредитну револьверну картку на базі НСМЕП-2;
  • Перший електронний гаманець на базі НСМЕП-2.

«Ми постійно розширюємо перелік своїх продуктів. Платіжні картки - зручний фінансовий інструмент, яким користується майже кожен українець. На даному етапі розвитку Банку у нас є вся продуктова лінійка карт: від звичайних ощадних до преміальних. Також нещодавно ми запустили зарплатні проекти, в межах яких є пакетні пропозиції с декількома видами зарплатних карт на базі НСМЕП і міжнародних платіжних систем. Уже в грудні клієнти можуть скористатись зарплатними картами НСМЕП при розрахунках в торгівельних мережах в рамках пакетного обслуговування – повідомив Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко. – Ми віримо в розвиток і функціональність Національної системи масових електронних платежів, тому й запустили таку пакетну пропозицію. Зарплатною карткою на базі НСМЕП можна користуватись при розрахунках в торгівельній мережі і мережі Інтернет, а також оплачувати комунальні послуги і мобільні платежі. Пакетні зарплатні пропозиції зручні також тим, що клієнт може обрати сам: використати карту НСМЕП на території України, а закордоном – карту на базі міжнародної платіжної системи.

Такий крок для нашого Банку – важливий, перш за все на шляху до формування нової системи фінансових переваг в Україні».

Крім цього, всі зарплатні клієнти можуть користуватися стандартними послугами Банка Михайлівський: сучасним Інтернет–банкінгом, SMS-банкінгом, послугами цілодобової служби клієнтської  підтримки, а також особливими послугами від Банку.

Про НСМПЕП:

Національна система масових електронних платежів (НСМЕП ) - це внутрішньодержавна банківська багатоемітентна платіжна система масових платежів, в якій розрахунки за товари та послуги, одержання готівки та інші операції здійснюються за допомогою платіжних карт на базі відкритих міжнародних стандартів. Національний банк України виконує функції Платіжної організації та Розрахункового банку НСМЕП та здійснює контроль її функціонування.

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.

В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).

Регіональна мережа представництв Банку нараховує 42 відділення, 57 міні-офісів та більш ніж 2 200 точок продажів по всій Україні.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.