Друк

У CityCommerce Bank кількість депозитних договорів з фізичними особами збільшилася на 48%

18.12.2013
За 11 місяців 2013 року кількість депозитних договорів з фізичними особами в CityCommerce Bank збільшилася більш ніж на 48% і станом на 1.12.2013 р. становить понад 24 000 вкладів.

За словами директора Департаменту з організації розробки та просування продуктів на ринку банківських послуг, Члена Правління CityCommerce Bank Вікторії Рибчинської, такий результат є своєрідним індикатором довіри вкладників до CityCommerce Bank. «Адже ми пропонуємо не лише найкращі ставки і умови виплати процентних сум на ринку, а ще й індивідуальний підхід, який забезпечується найвищим рівнем професіоналізму наших співробітників», - зазначила Вікторія Рибчинська.

Нагадаємо, що з 13 грудня CityCommerce Bank підвищив відсоткові ставки за трьома депозитними вкладами «Ваш динамічний», «Ваш мобільний» і «Ваш стабільний». Також банк пропонує скористатися вигідними умовами акційного депозиту «Ваш Різдвяний»: дохід від розміщення коштів - до 22% річних у національній валюті, до 10% річних в іноземній і кожному, що відкрив вклад до 8 січня - додатковий БОНУС у вигляді надбавки +1% річних у гривні і 0,5% річних в будь-якій іноземній валюті до наступного неакційного депозиту строком 3 місяці і більше.