Друк

Union Standard Bank запроваджує послугу Cash Back

02.04.2015
 

З 1 квітня клієнти Union Standard Bank відчують, що безготівкові  розрахунки не тільки зручні, але й економічно вигідні. Ми раді повідомити власникам наших пакетів EveryDay з картками від MasterCard про початок дії нової послуги Cash Back.

Перші картки з Cash Back з’явились ще у 80-х роках минулого сторіччя в США, та до України послуга потрапила зовсім нещодавно. Назва послуги говорить сама за себе – з анлійської  «cash back» перекладається як «повернення грошей».  Тобто розраховуючись за певні товари та послуги карткою MasterCard від Union Standard Bank, її власнику на рахунок буде повертатись частина витрачених коштів.

Першими відчують на собі переваги нової послуги автолюбителі.  Від тепер, розраховуючись за пальне нашою карткою у POS-терміналах будь-якої мережі АЗС,  клієнт повертає собі  4% від витраченої суми. Ці кошти надходитимуть на рахунок наприкінці кожного місяця.

«Ми запровадили послугу Cash Back для наших клієнтів, тому що турбуємось про них й хочемо запропонувати найкращі умови відповідно до вимог ринку», – розповідає керівник з партнерських відносин Union Standard Bank Ольга Велика.

Окрім заробітку, послуга Cash Back – це ще один привід залишити готівку вдома, та користуватись більш зручною й багатофункціональною карткою MasterCard від Union Standart Bank.

В майбутньому, ми плануємо значно розширити перелік товарів та послуг, при купівлі яких буде діяти послуга Cash Back. Тож слідкуйте за нашими новинами, та витрачайте кошти з задоволенням!