Друк

Українці отримують відшкодування за «теплими» кредитами Ощадбанку

26.12.2014
Понад 730 українців, які скористались кредитом Ощадбанку на придбання котлів, що працюють на будь-яких видах палива та енергії крім природного газу, відчули підтримку уряду. Так,  клієнтам уже погашено частину суми кредитів у загальному розмірі 2 млн. 404 тис. 128 грн. бюджетних коштів. Загалом Ощадбанк видав уже понад 1150 «теплих» кредитів на суму понад 19,7  млн. грн.

Нагадуємо, що кожному клієнту після надання до банку підтверджувальних документів щодо отримання котла відшкодовується до 20% тіла кредиту, але не більше 5 тис. грн. Загалом на допомогу людям за програмою енергозбереження виділено 50 млн. грн.

Однією з тих, хто скористався перевагами урядової програми енергозбереження, є сумчанка Ірина Скляренко, яка отримала кредит на твердопаливний котел Буран 20.

„Процедура отримання кредиту в Ощадбанку дуже проста. Фахівці банку допомогли мені швидко стати власницею твердопаливного котла. До того ж я вже отримала державну компенсацію за кредит. Я дуже задоволена, адже умови відшкодування кредиту державою виявились дуже вигідними, і саме тому запропонувала придбати котли в кредит в Ощадбанку своїм знайомим та родичам. Коли людина стоїть перед вибором, у якому банку обслуговуватись, то я завжди раджу саме державний банк”, - розповіла клієнтка.

 «Теплі» кредити - суттєвий внесок у підвищення енергоефективності житлово-комунальної сфери.  Програма енергозбереження працює. Її дієвість вже відчули наші клієнти, отримавши компенсацію за частину кредиту», - зазначила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

Отримати консультації щодо умов кредитування за програмою енергозбереження можна у відділеннях та насайті банку, а також у будівельно-господарських гіпермаркетах національних мереж «Епіцентр К» та «Нова Лінія», де безпосередньо в зоні продажу енергозберігаючого обладнання працюють співробітники Ощадбанку.