Друк

У Львові відбулось відкриття установи Ощадбанку нового формату

28.10.2014
23 жовтня 2014 року в центрі Львова у відреставрованій будівлі відбулось урочисте відкриття установи Ощадбанку нового формату – Львівського обласного управління.

Сучасні технології гармонійно поєднались із архітектурою кінця ХІХ століття, адже будівля з самого початку планувалась як банк, і сьогодні використовується за призначенням. Цей будинок є пам’ятником архітектури. Його зведено у стилі раннього італійського неоренесансу в  1897–1898 роках для Австро-Угорського банку за проектами Юліана Захаревича та віденської архітектурної фірми Фердинанда Фельнера та Германа Гельмера. Завдяки застосуванню металевих перекриттів архітекторам вдалось створити великий операційний зал без колон і масивних перегородок.

Сьогодні установа банку являє собою сучасний діловий офіс, який відповідає європейським стандартам банківського обслуговування. В ньому передбачено зал самообслуговування з інформаційно-платіжним терміналом і банкоматом, електронне управління чергою, комфортні зони для обслуговування та очікування клієнтів різних сегментів, кімнату для переговорів. Усіх відвідувачів зустрічає адміністратор, який розподіляє клієнтські потоки.

«Це не зміна вивіски, не тільки нові приміщення, вітрини, техніка. Це новий персонал, нова якість послуг, нові продукти, нова атмосфера - новий банк. Таким буде весь Ощадбанк вже через кілька років», - стверджує голова правління Ощадбанку Андрій Пишний. 

Щотижня Ощадбанк відкриває відділення нового формату. До кінця 2014 року їх кількість по всій країні досягне 100 установ.