Друк

Тернопільські освітяни здобули три медалі на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2015»

19.03.2015
Срібну та дві бронзові медалі, Почесний диплом за кращі інформаційні матеріали та 19 дипломів за творчу працю здобули тернопільські освітяни на шостій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2015», яка відбулася у київському Палаці дітей та юнацтва. Представляли освітні заклади міста у столиці працівники Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.

«Тернопільські навчальні заклади цього року вперше брали участь у виставці одразу у шістьох номінаціях, з трьох у яких ми отримали медалі – срібну та дві бронзові, - розповідає начальник управління освіти міської ради Ольга Похиляк. – Почесний диплом, серед усіх представників на цій виставці, ми єдині отримали за кращі інформаційні матеріали про діяльність освітніх закладів регіону».

Діяльність ТКМЦ НОІМ, як переможця конкурсу з тематичних номінацій, була відзначена наступними нагородами :
  1. Срібною медаллю у номінації «Розробка та упровадження у навчально-виховний процес сучасних систем моніторингу якості освіти»;
  2. Бронзовими медалями у таких номінаціях «Створення мережі євроклубів як механізму інтеграції до європейського освітнього простору» та «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчальну, наукову та управлінську діяльність навчального закладу».

До слова, у конкурсах і заходах міжнародної виставки взяли участь 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади та агенції з Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великої Британії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

Довідково:

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015» - один із найбільших професійних форумів освітніх і наукових інновацій та інструмент популяризації новітніх освітніх методик і технологій. Організаторами заходу традиційно є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук та компанія «Виставковий світ».