Друк

Страхова компанія «ЮНІСОН-ГАРАНТ» провела корпоративний тренінг для працівників

09.10.2014
3 – 4 жовтня 2014 року в корпоративному університеті Групи «ЮНІСОН» відбувся навчальний семінар для працівників страхової компанії «ЮНІСОН-ГАРАНТ».

Присутні на семінарі працівники головного офісу та регіональних підрозділів заслухали інформацію про стратегії розвитку компанії на 2015 рік у розрізі видів страхування та окремих регіонів, ознайомилися з новими регламентуючими документами. До присутніх звернувся Голова Правління компанії Олександр Гончаров.

«Компанію «ЮНІСОН-ГАРАНТ» відрізняє прагнення до постійного розвитку та розширення. Ми набираємо нових працівників, розширюємо регіональну присутність, впроваджуємо нові технології роботи, постійно проводимо навчання та підвищуємо кваліфікацію працівників. Наша команда за останні місяці поповнилася кількома досвідченими спеціалістами, що мають досвід роботи в провідних українських страхових компаніях. Найближчим часом ми впровадимо повноцінний інтернет-магазин для широкого охоплення роздрібного ринку. Пріоритетними напрямками роботи для нас залишаються страхування складних ризиків (будмонтаж, перерви у виробництві, великі майнові комплекси) та добровільне медичне страхування. Ми не просто є ринковою компанією і продовжуємо активно працювати – ми залишаємося фінансово стабільною компанією, що чітко виконує взяті зобов’язання», - підкреслив пан Гончаров.

Для працівників компанії було проведено тренінг з тайм-менеджменту, на якому вони отримали практичні навички з планування робочого часу та його ефективного використання. В кінці дня присутні попрацювали в командах, і змоделювали різні методи роботи з потенційними клієнтами. Під час ділової гри колеги продемонстрували творчий підхід до розв’язання поставленої задачі, запропонували використання різноманітних методів роботи на ринку, показали знання страхових продуктів та потреб конкретних клієнтів. Журі особливо відзначило системний підхід команд Одеси, Києва та Івано-Франківська.

Другий день насиченої програми був присвячений знайомству з продуктами компанії. Менеджери, що відповідають за розвиток окремих видів страхування, розповіли про особливості страхування складних ризиків, зокрема – про особливості оцінки подібних ризиків, можливі комбінації ризиків, систему визначення страхових сум, перестрахуванні, документальне оформлення договорів, а також процедури здійснення страхових виплат та необхідний технічний та документальний супровід.

Наприкінці семінару працівники регіональних підрозділів отримали конкретні завдання з відпрацювання страхового ринку в своїх регіонах, що дозволить їм закріпити на практиці отримані під час тренінгу теоретичні знання.

Наша довідка:

ПРАТ «СК «ЮНІСОН-ГАРАНТ» - універсальна страхова компанія, яка має ліцензії на право здійснення діяльності за 26 видами страхування. Регіональна мережа Компанії представлена у 14 містах. Статутний капітал Компанії складає 100 млн. грн.