Друк

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЮНІСОН-ГАРАНТ» ЗДІЙСНИЛА ДВІ ВЕЛИКІ ВИПЛАТИ ЗІ СТРАХУВАННЯ КАСКО

24.02.2015
Страхова компанія «ЮНІСОН-ГАРАНТ» здійснила дві великі виплати зі страхування КАСКО. В обох випадках постраждали вантажні автомобілі MAN.

На території Білорусії учасник дорожнього руху не витримав безпечний інтервал та скоїв зіткнення з українським тягачем. В результаті цього ДТП застрахованому транспортному засобу було завдано збиток, що було оцінено експертами у 181,3 тис. грн. Зазначена сума була в повному обсязі перерахована страхувальникові.

В іншому випадку, водій застрахованого автомобіля не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з іншим учасником руху. В якості страхового відшкодування за цією подією, страхувальнику було виплачено 523,1 тис. грн.

Традиційно компанія «ЮНІСОН-ГАРАНТ» оперативно виплачує страхові відшкодування навіть за найбільш великими збитками. Таким чином, страхувальники - юридичні особи отримують можливість оперативного відновлення постраждалих транспортних засобів, і не несуть додаткових збитків, пов'язаних з простоєм пошкоджених автомобілів. Крім того, оперативність виплат важлива для страхувальників в умовах курсової нестабільності, при якій тривала затримка виплати може призвести до неможливості відновлення автомобіля за рахунок страхового відшкодування.

За підсумками 2014 компанією здійснено понад 1,5 тисячі виплат, половина з яких врегульована протягом трьох днів з моменту підписання страхового акту.

Наша довідка:

ПрАТ «СК «ЮНІСОН-ГАРАНТ» - універсальна страхова компанія, яка має ліцензії на право здійснення діяльності за 26 видами страхування. Статутний капітал Компанії складає 100 млн. грн.