Друк

СК "ЮНІСОН-ГАРАНТ" визначила три найбільші виплати 2013 року

22.04.2014
На початку листопада 2013 року за договором страхування КАСКО було виплачено 818,6 тис. грн. Водій застрахованої вантажівки «SCANIA» з причепом не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль вилетів в кювет. Збиток автомобілю було оцінено у 638,1 тис. грн., причепу – у 180,5 тис. грн. Страхова подія сталася 31 серпня, тож навіть такий істотний збиток було повністю компенсовано протягом двох місяців.

Власнику автомобіля «Mercedes» представницького класу, що був пошкоджений в результаті ДТП в Донецьку, було виплачено 464,8 тисяч грн. Компанія «ЮНІСОН-ГАРАНТ» повною мірою виявила дотримання найвищих стандартів обслуговування клієнтів, здійснивши виплату максимально оперативно: ДТП сталася 12 вересня, а вже 25-го вересня страхувальник у повному обсязі отримав відшкодування.

До «трійки» найбільших виплат увійшла ще одна вантажівка – «MAN», власнику якої було виплачено 298 тисяч грн. протягом місяця с моменту настання ДТП.

Довідка:
ПРАТ «СК «ЮНІСОН-ГАРАНТ» - універсальна страхова компанія, яка має ліцензії на право здійснення діяльності за 25 видами страхування. Регіональна мережа Компанії представлена у 14 містах. Статутний капітал Компанії складає 100 млн. грн.