Друк

ПБГ "Ковальська" - учасник конференції "Україна: інвестуй у майбутнє"

18.02.2015
У січні поточного року Виробничо-будівельна група "Ковальська" взяла участь у конференції "Україна: інвестуй в майбутнє", яка проходила в рамках всесвітньої будівельної виставки BAU-2015 в м. Мюнхені, Німеччина. Захід проводився з ініціативи Всеукраїнського союзу виробників будматеріалів, Європейської асоціації виробників і дистриб'юторів будматеріалів UFEMAT, спільно з Міністерством регіонального розвитку та будівництва України, а також за підтримки Генерального консульства України в Мюнхені.

ПБГ "Ковальська" є найбільшим виробником вітчизняних будматеріалів, об'єднуючи ряд великих підприємств у різних сегментах будівельної галузі, які виконують повний обсяг будівельних робіт. Участь компанії у конференції дозволила презентувати європейській бізнес-спільноті основні напрями діяльності компанії, сучасні технології виробництва, досягнення вітчизняної будівельної галузі та широкі можливості вітчизняного виробника на європейському ринку.

За сприяння UFEMAT налагоджується діалог щодо перспектив та форм співпраці між європейськими та українськими компаніями-виробниками будматеріалів, а також участі вітчизняних підприємств у міжнародних будівельних проектах.

Нагадаємо, що у вересні 2014 року Рейтингове агентство IBI-Rating визначило найвищий рівень Рейтингу надійності ЖК "Паркова вежа", забудовником якого є ПБГ "Ковальська". Оцінюючі надійність житлового комплексу "Паркова вежа" аналітики агентства брали до уваги не тільки наявність всієї необхідної дозвільної документації у забудовника, але також його прибуткову фінансову діяльність та значний досвід у сфері будівництва.

Потрібно зауважити, що основною метою, яку ставили перед собою організатори Рейтингу надійності ЖК (Конфедерація будівельників України та Рейтингове агентство IBI-Rating), є саме підвищення рівня довіри інвесторів до будівельної галузі та її інвестиційної привабливості на міжнародній арені.