Друк

PINbank запрошує усіх на обслуговування!

09.09.2014
Ви гарантовано отримаєте бонуси, які можна обміняти на улюблений товар з каталогу. Багато наших Клієнтів в різних містах України вже оцінили ці вигоди і стали власниками чудових речей.

Сплачуйте комунальні та будь-які інші платежі в PINbank, купуйте страхові поліси, здійснюйте грошові перекази, оформлюйте вигідні депозитні вклади, орендуйте банківські сейфи, розраховуйтесь в магазинах, на АЗС та в інших торгово-сервісних підприємствах платіжною карткою нашого Банку, накопичуйте бонуси, та використовуйте їх щоб отримати цікаві і водночас необхідні товари. 

Навіщо платити за те, що можна отримати за бонуси? А отже, здійснюйте всі необхідні Вам фінансові операції у PINbank та користуйтеся беззаперечними вигодами!

До уваги жителів Житомира! Для Вас діє акція: всі, хто отримав таку квитанцію на сплату електроенергії:

після її оплати у відділенні PINbank, можуть надіслати на адресу: club@wideup.net номер своєї бонусної картки і код «кВт» та гарантовано отримати 100 бонусів додатково.  

Ви заробляєте з нами щоразу, коли витрачаєте гроші!

Відділення у Житомирі:
 -  Відділення №27, Житомир, Майдан Перемоги, 10 (>> подивитись карту)
 -  Відділення №32, Житомир, вул. Пушкінська, 32/8 (>> подивитись карту)
 -  Відділення №37, Житомир, пров. ІІІ Селецький, 2 (>> подивитись карту)

Переглянути адреси відділень PINbank в інших містах України
.

Пропозиція діє в рамках програми WIDE CLUB. Щоб ознайомитися з умовами та пропозиціями клубу перейдіть на сторінку WIDE CLUB.  WIDE CLUB - твій клуб безмежних можливостей.