Друк

ПАТ «ПРОФІН БАНК» приєднався до всеукраїнської соціальної програми «Діти проти раку»

28.10.2014
ПАТ «ПРОФІН БАНК» разом із Міжнародним Благодійним Фондом «Центр соціальних проектів майбутнього» допомагатиме онкохворим дітям. Починаючи з 01.10.2014 року всі відділення ПАТ «ПРОФІН БАНК» приймають платежі на користь соціальної програми «Діти проти Раку».

Кожен бажаючий може здійснити благодійний внесок у будь-якій касі Банку та долучитися до такої важливої ??для суспільства програми, адже, діти - це майбутнє України.

Всі кошти, що надійшли на рахунок проекту, накопичуватимуться на рахунку МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього», відкритого в Банку, і витрачатися на придбання медикаментів для надання екстреної медикаментозної допомоги онкохворим дітям. Це дорогі медикаменти, медичні процедури, операції, обладнання - те, на що сім'ям хворих дітей часто не вистачає грошей, але що вкрай необхідно для одужання.

За словами в.о. Голови правління ПАТ «ПРОФІН БАНК» Наталії Колосової, дана програма стала першим етапом реалізації стратегічних планів Банку з прояву своєї соціальної відповідальності перед суспільством. «Ми сподіваємося, що клієнти нашого Банку нас підтримають і стануть активними учасниками цієї програми, а Банк, зі свого боку, забезпечить швидкий і зручний процес збору та перерахування коштів», - зазначила пані Колосова.

Всі новини проекту «Діти проти Раку» будуть систематично публікуватися на сторінках сайтів фонду (http://centersocial.org/) і Банку.

Довідка: Міжнародний Благодійний Фонд «Центр соціальних проектів майбутнього» - це незалежна благодійна організація, що була заснована в 2011 році в Києві. Основною метою роботи фонду є створення і реалізація соціальних проектів. На сьогоднішній день фонд керує 9-ма проектами.