Друк

ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» взяв участь у IV Міжнародній конференції «Інноваційні технології у фінансово-кредитних установах: міжнародний досвід впровадження»

14.05.2015
 28 квітня 2015 року у приміщенні компанії «Американська торгівельна палата в Україні» відбулася IV Міжнародна конференція «Інноваційні технології у фінансово-кредитних установах: міжнародний досвід впровадження».

На конференції її учасники мали можливість обговорити ряд актуальних питань, які стосуються теми ефективних практичних підходів, що сприяють подальшому розвитку банківської справи в Україні. Робота конференції була розділена на 4 тематичних сесії, у ході яких  було заслухано близько 15 доповідей.

Очолив делегацію від ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» Голова Правління Олег Малкін. На заході він виступив з презентацією «Еволюція банківських каналів обслуговування» в якій розкрив високе значення впровадження інноваційних технологій банківського обслуговування. «Які перспективи розвитку інноваційних та альтернативних каналів банківського обслуговування в Україні та яким чином відбуватиметься їх інтеграція» - ці та інші питання отримали вичерпне пояснення у його доповіді.

Також у конференції активну участь взяли інші делегати Банку, зокрема команда спеціалістів провела презентацію можливостей програмно-технічного комплексу самообслуговування (ПТКС), під час якої усі охочі мали можливість особисто спробувати переваги омніканального обслуговування від ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК».