Друк

ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» взяв участь на XV Міжнародна конференція-виставка «Платежі, карти та інноваційні технології - 2015»

30.04.2015
24 квітня у Києві відбулася XV Міжнародна конференція-виставка «Платежі, карти та інноваційні технології - 2015», організована Українською міжбанківською Асоціацією членів платіжних систем ЕМА. Спікерами конференції виступили представники українських банків, у тому числі НБУ, а також представники інших фінансових установ.

Від Банку у конференції взяла участь делегація на чолі із заступником Голови Правління Еліною Полонською, яка виступила з доповіддю на тему "Омніканальність: міф чи реальність?».

На конференції в ході своєї доповіді Еліна Полонська також представила ряд нових продуктів та програмних комплексів проекту WIDE:ВANK, який є результатом спільних зусиль команди ПЕРШОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО БАНКУ і команди провідних розробників банківських інноваційних продуктів і програмного забезпечення - WIDE: UP. Зокрема, заступник Голови Правління представила такі сервіси, як: Мобільний банкір, Центр мобільних платежів, Мобільний платіжний додаток, Платіжний термінал обладнаний інноваційним модулем для видачі платіжних карток та інші. Після доповіді, усі бажаючі мали можливість відчути на собі переваги омніканального обслуговування, скориставшись каналами продажів представленими на стенді PINbank.

Ознайомитися детальніше з сервісами та продуктами можна на сайті WIDE:BANK за посиланням http://www.widebank.com.ua