Друк

ПАТ «АПЕКС-БАНК» розширює асортимент злитків золота

30.04.2015
 Rose2.jpg

Поряд зі звичним асортиментом зливків банківських металів ПАТ «АПЕКС-БАНК» поповнив спектр золотих зливків, що продаються, зливками з рельєфним зображенням троянди.

В асортименті золотих зливків, що продає банк, тепер також представлено елегантне рішення від одного з найбільших швейцарських афінажних підприємств Valcambi SA - зливки з рельєфним зображенням троянди. Дані зливки представлені в асортименті банку в двох досить рідкісних на українському ринку номіналах - 8 грам і 15,55 грама (1/2 тройської унції). Крім того 8-грамовий зливок має також досить рідкісну для зливків круглу форму. Крім традиційно високої інвестиційної привабливості ці зливки ще більш цікаві в якості подарунків. Зливки виготовлені із золота вищої для таких виробів проби 999,9. Барвиста пластикова упаковка захищає метал від пошкоджень і одночасно є підтвердженням справжності злитка, містить в собі також сертифікат.

У даний час золоті швейцарські злитки із зображенням троянди доступні до продажу в Головному офісі банку за адресою: Київ, вул. Печерська (Струтинського) 2/16. Крім того, в наявності зливки золота номіналами від 1 г до 250 г а також зливки срібла та паладію.