Друк

Отримайте 26 % у гривні за депозитом "Лови момен" від АТ "ЕВРОГАЗБАНК"

17.03.2014
АТ «ЄВРОГАЗБАНК» повідомляє про підвищення депозитних ставок та зміни умов депозитної програми «Лови момент».

Ловіть момент та отримайте 26% річних у гривні, 9% у доларах США та 7,5% в Євро. Згідно нових умов вклад відкривається на 180 днів (6 місяців). Мінімальна сума початкового внеску складає 10 000 грн., 1 000 доларів США та 1 000 Євро. Поповнення вкладу можливе перші 30 днів з дати оформлення депозитного вкладу, при цьому кількість поповнень не обмежена. Виплата відсотків незмінно залишилась щомісячною.

Звертаємо вашу увагу, що на даний вклад розповсюджується спеціальна пропозиція «Додаткові відсотки», за умовами якої нові або існуючі клієнти АТ «ЄВРОГАЗБАНК» можуть самостійно обрати спеціальну скретч-карту та отримати до +3% до депозитної ставки у національній валюті, а також до +2% в іноземній валюті.

Детальніше ознайомитись з умовами депозиту «Лови момент» та з діючими спеціальними пропозиціями АТ «ЄВРОГАЗБАНК» можна в розділі «Послуги для фізичних осіб».

За більш детальною інформацією звертайтесь до Call-центру за номером телефону 0-800-50-56-56.  Дзвінки зі стаціонарних номерів телефонів на  території  України безкоштовні. Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно з тарифами відповідних операторів.