Друк

Ощадбанк вкотре став партнером благодійної акції «День Щастя в МакДональдз»

06.11.2014
Першого листопада стартувала благодійна акція «День Щастя в МакДональдз», яка проходить вже 13 років поспіль по всьому світу та має на меті допомогти дитячим медичним установам необхідним обладнанням. За роки проведення компанією «МакДональдз» акції «День Щастя» лише в Україні було зібрано понад 19 млн. грн. та надано благодійну допомогу більш ніж 50 медичним закладам у різних містах.

Цьогорічна акція «День Щастя» проходитиме в листопаді та має на меті зібрати кошти для придбання спеціалізованих автомобілів швидкої допомоги для дітей з вадами серця. Це рішення було прийнято у зв`язку з тим, що в Україні щороку народжується близько 5 тис. дітей з вадами серця. Кардіологічних центрів, у яких таким дітям можуть допомогти, лише три – в Києві, Харкові та Одесі. Надзвичайно важливо швидко транспортувати хворого до кардіоцентру, адже вчасне проведення операції та надання необхідної допомоги може врятувати його життя.

Щоб приєднатись до збору коштів, необхідно придбати спеціальну акційну символіку (листівки-«долоньки», силіконові браслети, книги, набори для дитячої творчості), а 9 листопада – картоплю фрі в будь-якому закладі МакДональдз. Крім того, цього року можна здійснити благодійний платіж через інформаційні-платіжні термінали Ощадбанку, зробивши переказ готівкою або з платіжних карток Ощадбанку на рахунок благодійного фонду на будь-яку суму та без жодних комісій. Також можна зробити свій внесок і через Інтернет. Ощадбанк як партнер акції «День Щастя» здійснив налаштування на сайтіhttp://happyday.mcdonalds.ua для можливості відправлення коштів з карток MasterCard та VISA в благодійний фонд акції на будь-яку суму, цілодобово та без жодних комісій протягом всього періоду проведення акції.
У рамках цієї акції 6 листопада Ощадбанк братиме участь у дискусії на тему: «Благодійники – дітям: актуальність в умовах суспільно-політичної кризи» разом із представниками бізнесу, благодійних організацій, ЗМІ та відомими українцями, які займаються індивідуальною благодійністю. Захід проводитиметься з метою привернення уваги суспільства до благодійних проектів, присвячених дітям, та їх особливостей у складних суспільно-політичних умовах. Учасники дискусії зокрема обговорять шляхи підвищення ефективності благодійних програм та обміняються ідеями щодо формування культури індивідуальної та корпоративної благодійності.

 

«День Щастя в МакДональдз» – один із найважливіших щорічних благодійних проектів корпорації «МакДональдз», що проводиться з 2002 року в понад 100 країнах світу з метою розвитку культури індивідуальної благодійності та допомоги у сфері охорони здоров’я дітей. Дата проведення акції присвячена річниці прийняття Асамблеєю ООН Конвенції про права дитини (20 листопада 1989 року).

 

МакДональдз в Україні є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в країні. Перший заклад МакДональдз в Україні було відкрито 24 травня 1997 р. у Києві. МакДональдз – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала в розвиток мережі та інфраструктури понад 220 млн. доларів. Сьогодні в компанії працює більше 8000 людей. Компанія «МакДональдз в Україні» визнана найкращим роботодавцем у країні за результатами дослідження задоволеності співробітників «Кращі роботодавці України» у 2010 та 2011 роках та посіла друге місце в рейтингу «Найкращі Роботодавці у Центральній та Східній Європі 2010/2011», який укладався компанією Hewitt Associates (США) спільно з HR Center (м. Київ). Також за результатами щорічного дослідження глобальної консалтингової компанії з питань менеджменту HayGroup компанія «МакДональдз» очолила всеукраїнський рейтинг «Кращі компанії для лідерів 2013». 

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте наш сайт: www.mcdonalds.ua або www.my-company.com.ua
Читайте новини компанії в соціальних мережах: http://www.facebook.com/McDonaldsUA та http://twitter.com/#!/McDonaldsUA

Публічне акціонерне товариство „Державний ощадний банк України” – один із найбільших банків України, що має найрозгалуженішу мережу установ. Він активно працює у всіх фінансових секторах. Серед його клієнтів найбільші компанії України. Ощадбанк – єдиний в Україні банк, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку. Ощадбанк є найнадійнішим банком за версією видання „Корреспондент” та інвестиційної компанії DragonCapital. Ліцензія НБУ від 05.10.2011 р. № 148. Офіційний сайт – http://www.oschadnybank.com.Контакт-центр: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).