Друк

Ощадбанк відкрив відділення нового формату в м. Носівка на Чернігівщині

23.10.2014
22 жовтня п.р. у місті Носівка Чернігівської області після капітального ремонту відкрилась установа Ощадбанку нового типу.

Сучасний дизайн, зона цілодобового самообслуговування  «24/7» із  банкоматом та інформаційно-платіжним терміналом, комфортні зони обслуговування та очікування клієнтів, кімната для переговорів, висококваліфікований персонал. Саме так сьогодні виглядають відділення Ощадбанку нового формату.

Відділення надає широкий спектр послуг як для фізичних, так і для юридичних осіб. Зокрема, в установі можна скористатись такими послугами, як залучення коштів на вклади (депозити), кредитування, видача та обслуговування банківських платіжних карток, переказ коштів у національній та іноземних валютах, приймання платежів, ведення поточних рахунків юридичних осіб, операції з готівковою іноземною валютою та чеками, продаж банківських металів та монет із дорогоцінних металів, розповсюдження та проведення державної грошової лотереї, страхування тощо.

Нове обличчя установи стало приємним сюрпризом для відвідувачів. «Ми звикли до презентацій відділень комерційних банків. Саме тому відкриття установи Ощадбанку в новому статусі стало для нас особливо приємним», – зазначила заступник мера м. Носівки Людмила Нестеренко.

Відкриття установи нового формату співпало з оформленням першого в Носівці кредиту на придбання твердопаливного котла в рамках реалізації урядової програми енергозбереження.

Оновлене відділення чекає на клієнтів за адресою: м. Носівка, вул. Вокзальна, 10-а.