Друк

Ощадбанк роз’яснив програму з енергозбереження

14.05.2015
Державний Ощадбанк розпочав кредитування енергоефективних заходів у рамках Урядової програми енергозбереження. Отримати кредит можуть як фізичні особи, так і об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Частина кредиту на придбання енергоефективного обладнання і матеріалів компенсується державою.

 

Директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова детально розповіла про умови кредитування на міжнародній науково-практичній конференції «Енергоефективність та ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві – основний напрям розвитку галузі», яка пройшла в рамках Міжнародної виставки «Аква-Терм Київ 2015» – однієї з найбільших галузевих подій року у Східній Європі. Виставка проходить за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

IMG_8418 (222222).jpg

 

Під час виступу Валерія Малахова відзначила вигоди, які отримують клієнти, а також роз’яснила потенційним партнерам переваги співпраці з Ощадбанком.

 

11.jpg

 

Зокрема, купуючи в кредит енергоефективне обладнання та матеріали, клієнти Ощадбанку зменшують енергоспоживання і економлять на комунальних платежах. Особливість програми в тому, що дане придбання – без жодних переплат, оскільки держава компенсує від 20% до 40% суми кредиту.

 

Одночасно виробники сучасного енергоефективного обладнання отримують можливість суттєво збільшити кількість клієнтів, адже держава та Ощадбанк стимулюють його купівлю.

 

І, нарешті, Україна зможе подолати енергозалежність, оскільки в результаті реалізації цієї програми очікується зменшення енергоспоживання та заміщення імпортних енергоресурсів вітчизняними.

 

Нагадуємо, 6 травня набуло чинності рішення Кабінету Міністрів України про продовження програми кредитування громадян на придбання негазових котлів з відшкодуванням державою частини суми кредиту, а також розширено перелік енергоефективного обладнання та матеріалів, які можна придбати в кредит. Крім цього, розпочато фінансування ОСББ для впровадження енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках.

 

За умовами програми Ощадбанк надає кредит під 25% річних. Обов’язковий внесок – 10% від вартості товару. Мінімальна сума кредиту для фізичних осіб – 1 000 грн., максимальна –   50 000 грн.

 

Детальніше про програму можна дізнатись у попередніх інформаційних повідомленнях (тут і тут) та інфографіці Ощадбанку.

 

 

 

Спеціалісти  Ощадбанку  надають консультації щодо отримання «теплих» кредитів усім охочим та залучають нових партнерів до співпраці.

 

IMG_8446 (2222).jpg

IMG_8435555.jpg

IMG_8438 (22).jpg

 

 

 

 

Виставка проходить з 12 по 15 травня 2015 р. у м. Києві в Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15, метро «Лівобережна»). Виставка «Аква-Терм Київ 2015» входить до топ-10 галузевих подій Європи поряд з ISH (Франкфурт), Climatización (Мадрид), Chillventa (Нюрнберг) та ін. У виставці беруть участь компанії з Австрії, Болгарії, Німеччини, Данії, Італії, Китаю, Литви, Польщі, Словаччини, Сербії, США, Туреччини, Чехії та України. На форумі представлено більше 700 провідних світових брендів, виробників обладнання для водопостачання, енергоефективних та екобезпечних рішень для опалення, універсальних вентиляційних систем, твердопаливних та піролізних котлів, теплових насосів, сонячних колекторів та батарей, бойлерів, систем «розумний дім», рекуператорів та іншого енергофективного обладнання і матеріалів.