Друк

Ощадбанк розпочав еквайрингове обслуговування компанії DHL Express Україна

26.01.2015
Ощадбанк розпочав еквайрингове обслуговування компанії DHL Express Україна – світового лідера у сфері експрес-доставки.

Завдяки новітнім терміналам банку клієнти компанії отримали можливість здійснювати розрахунки за транспортування вантажу платіжними картками. Процес оплати карткою займає лічені секунди. Для цього кур'єру необхідно лише ввести на терміналі суму замовлення і здійснити платіж за допомогою банківської картки. Комісія при безготівковому розрахунку не стягується. Термінали Ощадбанку приймають до оплати платіжні картки (з чип-модулем та магнітною стрічкою) найпопулярніших платіжних систем: MasterCard, Visa та НСМЕП. Крім того, невелика вага та зручний інтерфейс термінала забезпечують додаткову зручність використання його в роботі. Оплата через термінал вирішує й завжди актуальну для кур'єрів проблему з рештою.

Вадим Сидорук, генеральний директор DHL Express Україна: «Сьогодні дедалі більше клієнтів воліють розплачуватись банківськими картками. Можливість розрахунку з кур'єрами картками Visa, MasterСard та НСМЕП – це крок до вдосконалення операційних процесів і процедур компанії DHL Express. Для нас завжди були і є такі пріоритети: простота, зручність користування послугами і продуктами, а також особиста безпека наших кур'єрів».

Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку: «Ми прагнемо впроваджувати й розвивати послуги, що затребувані на ринку і цікаві клієнтам банку. Саме тому торговий еквайринг є одним із провідних напрямів карткового бізнесу Ощадбанку. Минулого року банк увійшов до трійки лідерів ринку еквайрингових послуг. В 2015 році ми маємо намір зміцнити свої позиції. Переваги Ощадбанку як партнера з торгового еквайрингу полягають не лише в забезпеченні фінансових розрахунків та широкому географічному покритті. Завдяки власному процесингу Ощадбанк може реалізувати будь-який за складністю еквайринговий проект в оптимальні терміни».

Понад 10 тисяч підприємств торгівлі та сервісу обрали саме Ощадбанк партнером з еквайрингового обслуговування. На кінець 2014 року кількість терміналів банку в торговельно-сервісній мережі перевищила 14 тис. одиниць.

Публічне акціонерне товариство „Державний ощадний банк України” –  провідний український банк, що має найрозгалуженішу мережу установ. Він активно працює у всіх фінансових секторах. Серед його клієнтів найбільші компанії України. Ощадбанк – єдиний в Україні банк, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку. Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р. Офіційний сайт –http://www.oschadnybank.com. Контакт-центр: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).

DHL у світі

DHL є світовим лідером експрес-доставки і логістики, пропонуючи повний спектр новаторських і індивідуальних рішень. Корпоративні бренди The Deutsche Post та DHL пропонують унікальний портфель послуг у галузі логістики (DHL) і комунікацій (Deutsche Post). Група компаній надає стандартизовані, прості у використанні рішення, а також інноваційні та спеціалізовані продукти - від діалог-маркетингу до управління ланцюгами поставок. Близько 500 000 співробітників у більш ніж 220 країнах світу формують глобальну інфраструктуру компанії, яка дає змогу надавати якісні послуги. Deutsche Post DHL є соціально відповідальною організацією, яка реалізує програми в галузі навчання, захисту клімату та усунення наслідків стихійних лих.

DHL Express в Україні

DHL працює в Україні з 1991 року і є одним з визнаних лідерів українського ринку експрес-доставки та логістики. Сьогодні це одна з найбільших професійно оснащених мереж експрес-доставки в країні. Штат DHL Express в Україні налічує понад 300  міжнародних сертифікованих спеціалістів. По всій країні відкрито 27 офісів та 33 сервісних центрів, які надають можливість обслуговувати понад 100 населених пунктів. З міжнародною мережею українське представництво DHL пов'язує чартерний рейс Лейпциг-Київ-Лейпциг, що перевозить до 20 тонн вантажу 5 разів на тиждень. Детальну інформацію про роботу компанії DHL та її послуги можна отримати на Інтернет-сторінці www.dhl.com.ua. На сайті в режимі он-лайн також можливо оформити замовлення на перевезення вантажів і відстежити процес доставки.