Друк

Ощадбанк продовжує оновлення відділень

24.09.2014
Сучасний дизайн і стильний фасад, зона цілодобового самообслуговування  «24/7» із  банкоматом та інформаційно-платіжним терміналом, комфортні зони обслуговування та очікування клієнтів, кімната для переговорів, висококваліфікований персонал. Саме так сьогодні виглядають відділення Ощадбанку нового формату.

Одну з таких установ після капітального ремонту було нещодавно відкрито в Києві за адресою: просп. Перемоги, 12. Це відділення давно стало незамінним для мешканців мікрорайону, адже вони обслуговуються тут уже кілька десятків років. Оновлення установи стало для постійних клієнтів приємним сюрпризом. Багато з них завітали на її відкриття та подякували співробітникам банку за новий високоякісний сервіс.

«Сьогодні душа радіє, що банк піклується про своїх клієнтів. Ми з нетерпінням очікували відкриття оновленого відділення, адже воно вже давно стало для мешканців нашого дому практично другою домівкою. Сам я вже багато років довіряю тільки Ощадбанку», – розповів багаторічний клієнт відділення Микола Олександрович.

«На церемонії відкриття до мене підходили люди й дякували за те, що Ощадбанк змінюється. Змінюється на краще. Він стає сучасним, прозорим, відкритим, інноваційним. До кінця року кількість відділень нового формату в Києві досягне вісімнадцяти. Починаючи з жовтня ми щотижня відкриватимемо новий офіс. Такі ж темпи – і в інших областях», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.