Друк

Ощадбанк продовжує модернізацію установ

06.11.2014
Сьогодні в столиці відкрилось ще одне відділення Ощадбанку нового формату.

Оновлений банківський офіс обладнано згідно з найсучаснішими стандартами банківського обслуговування. Приміщення установи розподілено на зони, кожна з яких має своє призначення, зокрема для безпосереднього отримання банківських послуг та  комфортного очікування. Також створено окремі зони обслуговування фізичних та юридичних осіб. До послуг клієнтів цілодобова зона самообслуговування, обладнана банкоматом, інформаційно-платіжним терміналом та прямим телефоном для зв‘язку з Контакт центром Ощадбанку. 

"Сьогодні відкрили особливе, я б сказав, символічне відділення нового типу. На площі Льва Толстого у Києві. Його символічність у тому, що воно поряд з відділенням Сбербанку Росії. І два цих відділення розділяють лише двері до під'їзду будинку та балкон над ними з українським прапором. Тепер поряд з прапором з’явився символ змін – оновлене відділення Ощадбанку. У самому серці столиці. Після відкриття зайшов до сусіднього відділення і з полегшення зітхнув: у нас краще. Модернізація Ощаду – це внесок у наш український успіх, який неодмінно буде. І я це знаю, хоч стою разом з вами лише на початку цього шляху", - розповів голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Відділення стало вдалим доповненням інфраструктури центру міста. Перед відкриттям відділення  територія перед ним була звільнена від МАФів.

 

Довідка:

ТВБВ № 10026/0195 за адресою м. Київ, вул. Пушкінська, 45/2.

Послуги:

Приймання платежів, відкриття та ведення поточних та карткових рахунків клієнтів, залучення коштів на вклади (депозити), кредитування, видача та обслуговування банківських платіжних карток, переказ коштів у національній та іноземних валютах, продаж банківських металів та монет із дорогоцінних металів, операції з готівковою іноземною валютою та чеками, розміщення та обслуговування цінних паперів, емітованих Ощадбанком.