Друк

Ощадбанк презентує оновлену депозитну лінійку

26.12.2014
Ощадбанк оптимізував лінійку депозитних вкладів для фізичних осіб. Банк пропонує чотири види базових депозитів у національній та іноземних валютах.

«Оновлений депозитний ряд суттєво розширює можливості вибору вкладу. Вже з назв депозитів зрозуміле їх призначення. Ми пропонуємо зручні умови  та більш гнучку систему відсоткових ставок залежно від строку розміщення коштів. До того ж депозити в Ощадбанку в повному обсязі захищені законом України «Про банки і банківську діяльність». Це означає, що вкладник разом із доходом отримує найвищу надійність збереження своїх коштів», –зауважила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

Отже, з 22 грудня п.р. Ощадбанк пропонує такі депозити:

«Класичний» розрахований на клієнтів, які бажають скористатись гнучкою системою відсоткових ставок залежно від строку розміщення коштів.
«Капітал» із можливістю поповнення стане у пригоді тим, хто бажає активно накопичувати кошти.
«Гнучкий» надає можливість вилучення коштів без втрати відсотків.

З метою підтримки найменш соціально захищених верств населення –  пенсіонерів – пропонується  вклад«Пенсійний». Він дає змогу щомісяця отримувати стабільний дохід, що перевищує дохідність по інших депозитах банку.

Клієнтам, які мають можливість зберігати та накопичувати великі суми коштів, банк пропонує додатково скористатись програмою лояльності та збільшити процентну ставку за депозитами. Дізнатись більше про депозити Ощадбанку можна ТУТ.

«Реформи в Ощадбанку продовжуються. Ми змінюємось для наших клієнтів. Відкриваємо сучасні відділення, впроваджуємо новітні сервіси, вдосконалюємо вже існуючі продукти. Словом, працюємо над тим, щоб клієнтам було комфортно з Ощадбанком», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Нагадуємо, що тільки Ощадбанк має 100% державну гарантію збереження вкладів, закріплену Законом України „Про банки і банківську діяльність”. Ощадбанк – єдиний банк в Україні, в якому повернення депозитів гарантується державою в повному обсязі та без обмежень суми.