Друк

Ощадбанк повністю перейшов на випуск преміальних карток MasterCard з безконтактним чипом PayPass та яскравим патріотичним дизайном

20.01.2015
З початку 2015 року Ощадбанк повністю перейшов на емісію преміальних платіжних карток MasterCard, що обладнані одночасно контактним чип-модулем та безконтактним чип-модулем технології PayPass.

MasterCard PayPass - безконтактна технологія оплати, яка забезпечує швидкі розрахунки. Потрібно лише піднести картку MasterCard PayPass до термінального пристрою, обладнаного зчитувачем contactless, і за мить ваші покупки вже оплачені. Якщо сума менша від 100 грн., розрахунок здійснюється без введення PIN-коду та підпису на чеку.

Розрахуватись платіжними картками MasterCard PayPass сьогодні можливо в більш ніж 2 млн. торгових точок по всьому світу, в тому числі в 25 тис. торгових точок України. Ощадбанк встановив платіжні термінали, що обладнані зчитувачем безконтактних карток, у мережі закладів McDonald's, супермаркетах «Велика Кишеня», супермаркетах електроніки та побутової техніки «Ельдорадо», «Технополіс», мережі автозаправних комплексів WOG, мережі «Аптека низьких цін» та ін.

Клієнти, які вже отримали оновлені преміальні платіжні картки MasterCard від Ощадбанку, залишили позитивні відгуки щодо їх патріотичного дизайну, адже вони вдягнені в яскраві вишиванки.

 

MasterCard Gold
MasterCard Debit Gold 

 

                                                                             MasterCard Platinum 
                                                                       MasterCard Debit Platinum 

MasterCard World Elite

Нагадуємо, що Ощадбанк випускає п’ять видів преміальних карток MasterCard і два види преміальних карток Visa.

Преміальні платіжні картки від Ощадбанку, крім високоякісних технологій та сучасного яскравого дизайну, надають держателям додаткові переваги: знижки в торгово-сервісних підприємствах, послугу MasterCard Сoncierge Service, участь у спеціальних акціях тощо.

Детальніше про преміальні картки Ощадбанку ТУТ.