Друк

Оnline-перекази за номером картки тепер доступні і в платіжних терміналах Банку "Русский Стандарт"

12.05.2014
Банк «Русский Стандарт» (Україна) представив своїм клієнтам послугу моментальних грошових переказів за номером картки в мережі платіжних терміналів, розташованих у відділеннях і міні-офісах Банку. Здійснити online-переказ готівкових коштів можна на карти Visa/MasterCard, емітовані ПАТ «Банк Руский Стандарт».

Максимальна сума переказу на карту становить 25 000 грн на добу. При цьому комісія за здійснення переказів через платіжні термінали у відділеннях Банку не стягується. Через термінали, розташовані в міні-офісах Банку, комісія складає 9,90 грн за один платіж, а для сум переказів менше 9 грн мінімальний тариф – 4,5 грн.

«Новий сервіс дозволив якісно покращити обслуговування клієнтів у відділеннях і міні-офісах та зробити грошові перекази на карти Банку «Русский Стандарт» ще більш зручними, швидкими і доступними. Клієнти отримали можливість як поповнювати власні дебетні та кредитні картки в режимі онлайн, так і здійснювати перекази готівкових коштів на будь-яку карту, випущену Банком», – зазначив Олександр Парамонов, Заступник Голови Правління Банку «Русский Стандарт» (Україна).

Термінали самообслуговування від Банку «Русский Стандарт» – це сучасні платіжні інструменти, що дозволяють виконати цілий ряд операцій: погашення кредиту, внесення коштів на картковий рахунок, оплата послуг мобільного зв'язку та Інтернет тощо При цьому доступною є можливість зчитування номера картки клієнта кардрідером, вбудованим у термінал, і відновлення втраченого чека.

На даний момент комфортне обслуговування клієнтів Банку забезпечують близько 70 терміналів. Загальне число терміналів, за допомогою яких можна вносити кошти на рахунки в Банку «Русский Стандарт», налічує понад 20 000 по всій Україні. З адресами відділень і міні-офісів, де розташовані термінали самообслуговування Банку, можна ознайомитися на сайті www.rsb.ua.

Банк «Русский Стандарт» в Україні входить до групи середніх банків (III група), відповідно до класифікації НБУ, і є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Активи Банку станом на 01.04.2014 року становлять 3 350,9 млн грн, регулятивний капітал – 549,8 млн грн, кредитний портфель без урахування сформованих резервів – 3 143,4 млн грн, кошти фізичних осіб – 1 244,1 млн грн, прибуток – 3,56 млн грн. У серпні 2013 року Банк зареєстрував збільшення статутного капіталу до 283 млн грн. За підсумками 2013 року Банк отримав прибуток у розмірі 57 млн грн.