Друк

Оформи корпоративну карту від Імексбанку, - і відправся в подорож!

03.09.2014
 У період з 1 липня по 19 грудня 2014 ІМЕКСБАНК запрошує всіх корпоративних клієнтів взяти участь у новій акції «Відкрий корпоративну карту ІМЕКСБАНКу і отримай можливість здійснити подорож своєї мрії».

У період проведення акції всі корпоративні клієнти, що оформили карту Visa Business отримують гарантовані призи.

• 1000 новим клієнтам, що відкрили корпоративну карту, надається гарантований подарунок - флешка.

• 1000 клієнтам, що відкрили корпоративну карту, надається гарантований приз - візитниця.

• 1000 клієнтам, які оформили корпоративну карту, надається гарантований приз - блокнот + магніт + ручка.

• Розіграш планшетів Samsung Galaxy Tab, а також годин Kleynod - через 3 і 6 місяців після старту компанії.

• Розіграш путівки на двох - через 6 місяців після старту компанії.

Всім власникам платіжних карт Visa Business від ІМЕКСБАНКу пропонується також програма привілеївVisa Business Bonus, умови якої стануть корисними діловим людям, які вміють цінувати якісний сервіс на вигідних умовах.

«Visa Business Bonus передбачає знижки та привілеї від більш ніж 30 компаній та організацій з України та за кордоном. Серед партнерів програми - готелі, авіаперевізники, автоцентри, фінансові та медичні установи, ресторани і т.д. Ці пропозиції орієнтовані на потреби ділових людей, які весь час знаходяться в режимі бізнес-діяльності, - підкреслює Сергій КУЧЕРЕНКО, начальник відділу розвитку, еквайрингу та взаємодії з МПС АТ «ІМЕКСБАНК». - Для отримання знижок та привілеїв досить оплачувати картою Visa Business від Імексбанку товари і послуги. Розмір знижок становить до 40% від їх звичайної вартості».

З переліком партнерів і деталями програми Visa Business Bonus можна ознайомитися ТУТ. Програма привілеїв Visa Business Bonus діє до 28 лютого 2015 року.

Visa Business від ІМЕКСБАНК - не тільки зручний інструмент розрахунку, а й засіб економії коштів без втрати якості послуг.

Детальніше про акції для держателів міжнародних платіжних карт ІМЕКСБАНКу