Друк

Нові стандарти якості ЖК "Євроград"

02.07.2013
Компанія "Дирекція адміністративних будівель", забудовник житлового комплексу "Євроград", розташованого в центральному районі м. Донецька по пр. Панфілова, 24, що має рейтинг інвестиційної привабливості житлового будинку №2 (секція №2) на рівні invВВВ від IBI-Rating, встановить в будинку ліфти компанії Kone.

Враховуючи потребу кожного мешканця в комфорті і якості, Забудовник ретельно підійшов до вибору виробника ліфтового обладнання. Договір з фінською компанією Kone, яка є одним з провідних виробників ліфтів у світі, було підписано 7 червня 2013 року.

Виробник поставить в Донецьк один вантажний та два пасажирських ліфти Kone Minispace. Вантажопідйомність пасажирських ліфтів - 630 кілограм або 8 осіб, а вантажний ліфт розрахований на 1000 кілограм (13 осіб). Швидкість руху ліфтів - 1,75 метрів в секунду, що значно вище швидкості ліфтів більшості новобудов Донецька.

Зазначимо, що як вантажний, так і пасажирський ліфти будуть спускатися в паркінг, а на всіх поверхах встановлять індикатори, що показуватимуть, де в даний момент знаходиться ліфт. Система управління ліфтів налаштована таким чином, що при виклику одного з трьох, приїжджає найближча ліфтова кабіна. Ліфтові шахти відокремлені від стін житлових приміщень, тому механічні звуки не зможуть вторгнутися в простір квартири.

До особливостей ліфтів Kone Minispace також відноситься економне енергоспоживання, плавний хід і обслуговування компанією-виробником протягом усього життєвого циклу будівлі.

Окремої згадки заслуговує висока якість оформлення інтер'єру. Для житлового комплексу "Євроград" був вибраний один з найдорожчих варіантів обробки ліфтів - Суперіор. Ліфтові кабіни виконані з нержавіючої сталі, а велике дзеркало декороване напиленням.

Європейський підхід до якості оформлення є підтвердженням високого рівня рейтингу інвестиційної привабливості житлового будинку № 2 (секція № 2) комплексу "Євроград". Рейтинг інвестиційної привабливості - це думка рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього і ризиків, пов'язаних з даною інвестицією.

З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитися на сайті IBI-Rating www.ibi.com.ua, а також на сайті ТОВ "ДИРЕКЦІЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ БУДІВЕЛЬ" www.dab.com.ua.