Друк

Нові привілеї для клієнтів Ощадбанку за програмою MasterCard БІЛЬШЕ

17.07.2014
Держателі преміальних карток MasterCard від Ощадбанку отримають ще більше привілеїв і знижок від нових партнерів програми MasterCard БІЛЬШЕ.

MasterCard БІЛЬШЕ – унікальна програма для держателів преміальних платіжних карток MasterCard Gold Selective, MasterCard Debit Gold Selective, MasterCard Platinum Selective, MasterCard Debit Platinum Selective та MasterCard World Elite від Ощадбанку, яка об’єднала особливі привілеї та ексклюзивні пропозиції від понад 80 українських та 40 світових компаній.

У липні до програми MasterCard БІЛЬШЕ долучились нові партнери. Відтепер клієнти Ощадбанку – держателі преміальних карток MasterCard мають можливість скористатись знижками від таких закладів:

Шотландський дім-ресторан «WhiskyCorner» запрошує скуштувати традиційні страви шотландської та європейської кухні. Знижка в розмірі 10% надається держателям карток MasterCard Platinum Selective, MasterCard Debit Platinum Selective та MasterCard World Elite. Адреса закладу: м. Київ, вул. Софіївська, 16/16.

Ресторан «Гранд Піано Кафе» розташований на мальовничій набережній Гідропарку. Адреса закладу: м. Київ, Венеціанський острів, 1, Арт-готель «Баккара», 1-й поверх.

Ресторан «Майамі Блюз» задовольнить найвибагливіші смаки своїх гостей. Адреса закладу: м. Київ, вул. Червоноармійська, 114.

Знижка від ресторанів «Гранд Піано Кафе» та «Майамі Блюз» у розмірі 15% чекає на держателів карток MasterCard Gold Selective, MasterCard Debit Gold Selective, MasterCard Platinum Selective, MasterCard Debit Platinum Selective та MasterCard World Elite від Ощадбанку. Разом із знижкою отримуйте в подарунок дисконтну «Козирну Картку».

Більш детальну інформацію щодо пропозицій та знижок від партнерів програми MasterCard БІЛЬШЕ можна дізнатись ТУТ.

Ставши держателями преміальних платіжних карток MasterCard, клієнти Ощадбанку занурюються в безмежний світ переваг та привілеїв.