Друк

Нові переваги - для власників платіжної карти Visa Capital Drive NEW

09.09.2014
Отримати в два рази більше бонусів під різних покупок в торговій мережі та мережі інтернет можуть тепер власники платіжних карт з тарифним пакетом Visa Capital Drive NEW - завдяки новим можливостям платіжної карти Visa Rewards.

«Нову платіжну карту Visa Rewards можна оформити у вигляді додаткової картки в рамках тарифного пакета Capital Drive NEW, - говорить Сергій КУЧЕРЕНКО, начальник відділу розвитку, еквайрингу та взаємодії з міжнародними платіжними системами АТ«ІМЕКСБАНК». - При цьому як випуск нової карти, так і повторний випуск здійснюються безкоштовно».

Серед інших переваг Visa Capital Drive NEW - безкоштовне замовлення послуги смс-інформування клієнта про стан рахунку та проведених транзакціях, cash-back (повернення відсотків від витраченої суми) - у розмірі 1%, можливість установки індивідуального ліміту для розрахунків у торговельній мережі та в мережі інтернет.

«Абонентська плата за обслуговуванням даного тарифного пакета становить всього 7 гривень на місяць, - пояснює Сергій Кучеренко. - Однак якщо сума безготівкових операцій, здійснюваних клієнтом, перевищує 700 гривень (доларів, євро), обслуговування здійснюється безкоштовно».

Детальніше про Visa Capital Drive NEW