Друк

Нова преміальна кредитна картка MasterCard World Elite - для найвимогливіших клієнтів Банку Михайлівський

01.07.2014
Банк Михайлівський продовжує розширення лінійки преміальних платіжних карток і оголошує про запуск нової привілейованої кредитної картки World Elite  MasterCard.  Картка саме для тих, хто цінує максимальний комфорт та ексклюзивність, адже бренд World Elite MasterCard займає найвищу позицію в ієрархії преміальних карт MasterCard.

Картку вирізняє унікальний дизайн, розроблений спеціально для клієнтів, що віддають перевагу елегантній розкоші та нестандартним фінансовим рішенням.

Так, Банк надає власникам картки World Elite MasterCard безлімітну картку Priority Pass, яка забезпечить власника безкоштовним доступом до VIP-залів очікування аеропортів, щоб  клієнти відчували себе максимально комфортно під час ділових поїздок та відпочинку.

Також Банк забезпечує власників картки полісом страхування для виїжджаючих за кордон з територією покриття «Весь Світ» та можливістю користуватися вигідним роумінгом у період подорожей завдяки SIM карті «Travel Sim», а безкоштовні додаткові платіжні картки дозволять скористатися бонусною програмою мережі Ельдорадо та додатково отримати переваги та вигідні пропозиції від партнерів платіжної системі Visa.

Крім того, Банк пропонує клієнтам ряд додаткових переваг: пільговий період користування кредитними коштами до 60 днів (під 0,001% річних) на операції з оплати у торгівельній мережі та мережі Інтернет, додатковий дохід у вигляді відсотків на позитивний залишок на рахунку – до 25% річних, переваги та знижки від платіжної системи MasterCard по всьому світу.

Високий рівень захисту грошових коштів клієнта забезпечить технологія безконтактного чіпуPay Pass, а завдяки послузі Конс’єрж Сервіс можна бути впевненим, що персональний асистент вирішить будь-який запит в найкоротший строк та на найвищому рівні, 24 години на добу/7 днів на тиждень.

Від картки MasterCard World Elite клієнт отримає щось більше, ніж просто знижки та спеціальні пропозиції. Картка підкреслює винятковий статус Клієнта банку та надає можливість отримати додатковий гаманець, який завжди під рукою.

Картка MasterCard World Elite від Банку Михайлівський саме для тих, хто цінує максимальний комфорт та ексклюзивність.

З будь-яких запитань щодо користування платіжними картками Ви можете звернутись до VIP контакт-центру ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» за номерами:

0 800 300 232 (дзвінки по Україні безкоштовно),
або 044 594 64 94 (телефон для дзвінків з-за кордону)

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 24 відділення, 41 міні-офіс та більш ніж 200 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.