Друк

Незабутній Новорічний подарунок: історичний спадок країни, краса і динаміка міст!

10.12.2014
Кожна країна має те, що її відрізняє від інших - це її унікальний культурний та історичний спадок. А будь-яка нація завжди прагне передати цей спадок своїм нащадкам, залишити в пам'яті досягнення предків, піднести на п'єдестал пошани красу і велич своєї держави. Карбувати на колекційних монетах пам'ятки про історичні події, видатних особистостей, значні міста і об'єкти національної гордості є традицією всіх держав та урядів, напевне ще з античних часів. Проте, монети це щось набагато більше ніж сувенір, це наповнена сенсом річ, частина історії та культури, витвір мистецтва.

ПАТ «ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК» пропонує вам набір з 20 сувенірних монет, які представляють чотири визначних міста України - Київ, Львів, Харків та Донецьк. На сторонах монет зображені сучасні футбольні арени та ряд пам'яток історико-культурного значення: палаци, собори, меморіали, площі. Набори є ексклюзивними, представлені в подарункових упаковках.  

Безсумнівно, набір стане вишуканим символічним подарунком до Новорічних свят вашим друзям чи партнерам. Раніше, можливість дарувати колекційні монети була лише в монархів і представників аристократії чи політичної еліти - сьогодні ж кожен має змогу дозволити собі зробити такий подарунок, однак ця традиція не втратила свого благородства та елегантності.

Саме зараз, у період очікування Новорічних свят ми приготували для вас святкові ціни і пропонуємо вам цей набір за 399,99 грн. Також, ви маєте виняткову можливість окремо обрати одну чи декілька монет з набору за спеціальною ціною 20 грн. Придбати колекційні монети можна у будь-якому відділенні ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК».