Друк

НЕБО. МУЗИКА. КІНО. UNION STANDARD BANK

02.04.2015
  

Дорогі друзі та клієнти!

Union Standard Bank має за честь познайомити вас з дуже незвичайною людиною. Це талановитий музикант та художник, наш колега, член Наглядової Ради і гордість банку – Денис Деркач. Нещодавно, Денис порадував нас грандіозною подією – релізом свого першого в житті альбому під назвою The Cinema. Презентація альбому відбулася26 березня, в клубі Sky Bar.

Про автора

Денис Деркач – банкір, композитор, музикант і художник, родом з Донецька. Успішно реалізує в своєму житті речі, які ми звикли вважати несумісними – банківський бізнес, творчі проекти, виховання дітей та екстрім–хобі. Денис працює радником голови правління з юридичних питань, пише музику та картини (альбом The Cinema проілюстрований авторськими акварелями), виховує двох синів, захоплюється альпінізмом, сноубордингом, горно-лижним спортом та подорожами.

Незважаючи на більш ніж прагматичну професію та освіту (закінчив економічний факультет ДНТУ), Денис з самого дитинства захоплювався творчістю. Дякуючи татові – письменникові, оператору та режисеру Олександрові Деркачу – в їхньому домі завжди було багато музики, яскравих творчих людей та музичних інструментів. Слухали все: від класики до року. З 15 років Денис і сам почав серйозно займатися музикою і зараз грає на декількох інструментах – трубі, саксофоні, флейті, сопілці, фортепіано. З 2000 року пише музику.

Образотворче мистецтво – це ще одна пристрасть автора. У 1995 році він закінчив Донецьку художню школу. Багато років брав уроки у відомого донецького скульптора – кераміста Георгія Беро. Поступово формуючи власний стиль, Денис написав велику кількість картин аквареллю та тушшю, які більшою мірою роздаровував друзям. В оформленні обкладинки альбому ” The Сinema ” використана картина автора.

Про альбом

«The Сinema» складається з семи інструментальних саунд-треків. Різноманітні за стилем композиції об’єднані єдиною концепцією – кіно.

«Музика – це можливість прожити ще одне життя. Чистіше, яскравіше та гостріше, ніж в реальності, концентрований сплав почуттів та емоцій, як у кіно, – каже Денис Деркач. – Кожний трек – завершена історія про те, як усе могло би бути, якби …».

Альбом записаний в студії Foxxstudios.

Аранжувальник і саунд-продюсер –  український композитор, музикальний продюсер Борис Кукоба (автор саунд-треків до документальних драм «Наполеонівські війни», «Велика війна», «Диверсанти», «Романови» та багатьох інших).

Продюсер – Влад Сотников, засновник футбольного клубу зірок естради, кіно та бізнесу – ФК «Маестро», член Асоціації діячів естрадного мистецтва України. Працював саунд-продюсером в Московському продюсерському центрі з директором Філіпа Кіркорова, а також груп “Тату”, «Smash» та багатьма іншими.

Перша пісня

Короткі музикальні кіно-історії Дениса Деркача надихнули переможця проекту «Голос країни», вихованця Святослава Вакарчука – Ігоря Грохоцького. Ігор написав текст до однієї з композицій та вперше виконав свою пісню під час презентації альбому.

Ви також можете послухати альбом Дениса Деркача