Друк

На виконкомі прийнято ряд важливих рішень для життєдіяльності міста

14.07.2014
Чергове засідання виконавчого комітету відбулося 10 липня, на якому прийнято ряд важливих рішень для життєдіяльності міста. Зокрема, про демонтаж незаконних об’єктів торгівлі, виділення коштів на благоустрій, про приватизацію кімнат у гуртожитках та тимчасові зміни у русі громадського транспорту.

«Ми продовжуємо практику приватизації кімнат у гуртожитку і сьогодні прийнято рішення про приватизацію ще 4 кімнат у гуртожитку, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Також прийняли рішення про демонтаж 10 незаконно встановлених об’єктів торгівлі».

Серед інших рішень прийняли зміни до титульного списку капітального ремонту об’єктів благоустрою у Тернополі, серед яких виділили кошти на облаштування бруківки у сквері на вул. Миру.

«Додатково ми виділили кошти для облаштування бруківки на сквері по вул. Миру, - додає Сергій Надал. – Спочатку, ми розрахували, що до цієї роботи долучаться підприємці, які мають свої торгові об’єкти на цій території. Частина погодилися, частина – ні. Тому ми вирішили повністю облаштувати бруківкою цей сквер у одному стилі».

Також міський голова додав, що на виконкомі прийнято рішення про тимчасові зміни у русі громадського транспорту. У зв’язку з ремонтними роботами по вул.. Збаразькій., прийнято рішення, що транспорт буде іти по вул. Галицькій, потім по території колишнього АТП, звідти через Енергетичну та по вул. Злуки.