Друк

Кредитна картка НСМЕП від Банку Михайлівський

28.07.2014
Банк Михайлівський першим в Україні почав видачу кредитних платіжних карток Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП) на базі відкритих міжнародних стандартів.

В липні 2014 року Банк Михайлівський оголосив про масовий запуск кредитних платіжних карток НСМЕП.

Національна система масових електронних платежів (НСМЕП) – це внутрішньодержавна банківська багатоемітентна платіжна система масових платежів, в якій розрахунки за товари та послуги, одержання готівки та інші операції здійснюються за допомогою платіжних карток на базі відкритих міжнародних стандартів. Національний банк України виконує функції Платіжної організації та

Розрахункового банку НСМЕП і здійснює контроль за її функціонуванням.

Платіжна картка НСМЕП - швидкий та простий спосіб розрахуватись без ризику в торгівельній мережі та мережі  Інтернет на території  України, як за рахунок кредитного ліміту, так і особистих коштів, отримати готівку в українських банках, членах НСМЕП, оплатити комунальні послуги, здійснити оплату залізничних квитків на сайті Укрзалізниці, оплату за послуги мобільного зв'язку тощо. 

Переваги картки НСМЕП від Банку Михайлівський:
- безкоштовне оформлення;
- кредитний ліміт до 50 000 грн;
- пільговий період користування кредитними коштами до 60 днів (під 0,001% річних) на операції з оплати у торговій мережі та мережі Інтернет;
- до 12% річних за позитивним залишком на рахунку;
- зняття власних коштів без комісій в банкоматній мережі Банку;
- зняття готівки в банкоматах і касах інших українських банків, членів НСМЕП;
- обіг по всій території України;
- розрахунки за товари, послуги у магазинах України, як за рахунок кредитного ліміту, так і особистих коштів,  за умови прийняття POS-терміналом платіжної картки НСМЕП.

«Дбаючи про зручність та безпеку розрахунків для наших клієнтів,  ми маємо на меті постійно розширювати перелік своїх продуктів. Платіжні картки зручний фінансовий інструмент, яким користується майже кожен українець, тому ми раді повідомити про запуск нового продукту – платіжної картки НСМЕП, яка вже доступна в наших відділеннях, - повідомив Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко. – Для нашого Банку це важливий крок на шляху до формування нової системи фінансових переваг для населення».

Банк Михайлівський є офіційним членом Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП), технологія якої розроблена Національним банком України.

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись цілодобово в наш Контакт - центр: 0800 30-40-40 (дзвінки по Україні безкоштовно), 044 594 94 24 (телефон у Києві).

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 29 відділень, 48 міні-офісів та більш ніж 600 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.