Друк

Конкурс «Зміни своє вікно» Банку «Львів»

13.03.2015
Пам’ятаєте щасливчиків, які рік тому отримали по новому вікну від Банку «Львів», ТМ Вікнар’OFF та радіо Люкс? І цього року, до Великодня, кожен, хто мріє про нове вікно, хто слухає радіо Люкс, хто надішле смс зі словами «1047 Вікно» на номер 7160, може виграти нове енергозберігаюче, сучасне вікно! Такі вікна зроблять Ваше житло світлішим, теплішим, захищеним від вуличного шуму, а основне – допоможуть зберегти тепло взимку і таким чином долучитися до економії тепла і енергії, яка зараз просто життєво необхідна для нашої України. 

А ще, нове вікно не потрібно мити перед Паскою :)

Деталі конкурсу:

На радіостанції «Люкс ФМ» (частота 104,7) у Львівській області з 12 березня до 8 квітня 2015 року проходитиме конкурс «Зміни своє вікно». Щодня надсилайте смс зі словами «1047 вікно» на короткий номер 7160 і щосереди (18 березня, 25 березня, 1 квітня та 8 квітня) о 12:30 годині слідкуйте за ефіром радіо Люкс ФМ. Ведучі радіо зателефонують щасливчику, чий номер обере комп’ютер, і якщо слухач підніме трубку – то новеньке енергозберігаюче вікно* – його!

Сертифікат на вікно* переможці зможуть отримати у Центрі кредитування енергозбереження Банку «Львів» по вул. І. Франка, 32, м. Львів, за умови пред’явлення оригіналу паспорта. 

У випадку неявки переможця до 30.04.2015 р. у Центр кредитування енергозбереження Банку «Львів» за подарунковим сертифікатом або неявки з сертифікатом у фірмовий салон ТМ Вікнар’OFF за адресою м. Львів, вул. Личаківська, 18 до 15.05.2015 можливість отримати подарунок втрачається.

Запрошуємо усіх стати щасливим власником нового енергозберігаючого вікна* від майстра віконної справи ТМ Вікнар’OFF і банку Львів - лідера з реалізації програм енергозбереження для населення!

Також, якщо Ви хочете нові вікна вже і негайно, то банк «Львів» пропонує вам супер умови – кредит під 10 % річних у грн.**. На Вас чекають у кожному відділенні Банку «Львів».

Банк Львів – 25 років впевненої праці, 25 років надійності, 25 років бездоганної репутації!