Друк

Кількість активних платіжних карток Ощадбанку в 2014 році зросла майже на 1 млн.

02.03.2015
Згідно з офіційною статистикою Національного банку України Ощадбанк за підсумками 2014 року вийшов на друге місце серед українських банків за кількістю активних платіжних карток. Цей показник сягнув 3,27 млн., що на 929 тис. більше, ніж у 2013 році. При цьому більшість карток було емітовано для працівників приватних компаній. Це найкраща динаміка на банківському ринку країни.

«Попри те, що кількість активних платіжних карток в Україні зменшилась більш ніж на 2,5 млн., Ощадбанк суттєво зміцнив свої позиції на ринку. Тим цінніші наші успіхи та довіра клієнтів, більшість яких прийшли до нас із комерційного сектора», – зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимир Москаленко.

За словами заступника голови правління Ощадбанку Антона Тютюна, такий результат став можливим завдяки проактивній позиції банку в роботі з клієнтами і тим змінам, які сьогодні відбуваються в Ощадбанку.

«Ми постійно поліпшуємо інфраструктуру обслуговування – оновлюємо відділення, вдосконалюємо мобільний та WEB-банкінг, розширюємо мережу банкоматів та інформаційно-платіжних терміналів і спектр можливостей при здійсненні розрахунків за допомогою платіжних карток. Крім того, для наших клієнтів регулярно проводяться різноманітні акції», – відзначив Антон Тютюн.

Нагадуємо, що в 2014 році міжнародна платіжна система MasterCard Worldwide визнала Ощадбанк банком року. Експерти MasterCard відзначили, що Ощадбанк, значно збільшивши емісію карток як масового, так і преміального сегментів і впровадивши нові технології карткових розрахунків, здійснив справжній прорив.