Друк

ІМЕКСБАНК демонструє динаміку зростання показників

14.11.2014
Згідно ренкінгу НБУ, з початку поточного року ІМЕКСБАНК піднявся на 2 позиції вгору (21+), продемонструвавши позитивну динаміку збільшення основних показників діяльності.

Так, за даними фінансової статистики, власний капітал Банку станом на 1 листопада 2014 року становить 1554, 6 млн. грн (загальний розмір активів - 11 208, 2 млн. грн). Варто також відзначити, що з початку поточного року ІМЕКСБАНК активно нарощує розмір свого депозитного портфеля, який станом на 1 жовтня становить 5,3 млрд. грн.

Депозитні програми для приватних осіб


Важливо!

 Ренкінг (від англ. To rank - ранжувати) - це список будь-яких об'єктів (наприклад, компаній, країн, людей і т. П.), Який можна впорядкувати по кожному з наявних ранжирують показників. На відміну від рейтингу, це не зафіксована форма або методика розрахунку, а база даних для отримання всіх цікавлять варіантів Ранжування вихідного списку. Відмінна риса ренкінгів - це об'єктивність, незалежність результату і можливість отранжіровать вихідний список по цікавого ранжуються показником.
wikipedia.org

• Ренкінг Національного банку України відображає основні показники діяльності українських банків, аналіз яких дозволяє оцінити ступінь ліквідності ресурсів фінансової установи, привабливість банківських програм для споживчої аудиторії, а також рівень його стійкості в нинішніх економічних умовах.

• ІМЕКСБАНК - банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, державної установи, створеного в Україні для захисту інтересів вкладників вітчизняних банків.

• ІМЕКСБАНК пропонує увазі клієнтів широкий спектр депозитних програм, спрямованих на задоволення всіх фінансових потреб вкладників.