Друк

Forward Bank запустив миттєві перекази між картками будь-яких українських банків у своїй банкоматній мережі

13.03.2015
Український комерційний Forward Bank продовжує розвивати сервіси миттєвих p2p-переказів за номером картки в різних каналах обслуговування. Тепер у банкоматній мережі Банку можна за лічені хвилини переказати грошові кошти між картами міжнародних платіжних систем VISA International або MasterCard, емітованими будь-якими українськими банками.

Для здійснення миттєвих переказів в мережі АТМ Forward Bank не обов'язково бути власником картки Банку і досить володіти лише номером картки одержувача – 16 цифр. Перекази доступні в рамках однієї платіжної системи (VISA Int. – VISA Int.; MasterCard – MasterCard). Максимальна сума одного переказу – 5000 грн. Комісія стягується з карти відправника і складе всього 1 % від суми платежу + 9 грн за один переказ. При цьому клієнти Банку можуть здійснити переказ незалежно від часу доби і дня тижня в зонах самообслуговування 24/7 Forward Bank.

«Розширення можливостей карткових переказів – це ще один крок на шляху розвитку Банком інноваційних банківських продуктів та послуг європейського рівня. Так, Forward Bank свого часу одним із перших запропонував українцям послугу карткових p2p-переказів. З тих пір сервіс постійно вдосконалювався, і сьогодні переказами вже можуть скористатися не тільки наші клієнти, але і всі держателі банківських карт VISA International. або MasterCard, емітованих в Україні»,– зазначив Олександр Парамонов, заступник голови правління Forward Bank.

Здійснити переказ можна в широкій мережі cash-in банкоматів, розташованих у кожному відділенні та офісі Банку у всіх регіонах країни. Високий ступінь безпеки кожної операції гарантується багатоступеневою системою захисту.

Ознайомитися з більш детальною інформацією про перекази можна на сайті Банку, а також за телефонами Контакт-центру: 0800 300 880 (безкоштовно в межах України), 044 390 95 95 (телефон у Києві).

Forward Bank – комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Прибуток Банку станом на 01.01.2015 р. склав 10,403 млн грн, активи – 2 305,0 млн грн, регулятивний капітал – 561,9 млн грн, статутний капітал – 283,0 млн грн. Forward Bank входить до групи середніх банків (ІІІ група), відповідно до класифікації Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.