Друк

Донецька залізниця: рух поїздів здійснюється за графіком

29.01.2014
Залізничники забезпечують безперешкодний рух пасажирських і приміських поїздів у непростих погодних умовах, також безперебійно виконується вантажна робота.

Найбільша висота снігового покриву спостерігається на станціях Волноваха (9 см) та Амвросіївка (12 см).

У ніч з 27 по 28 січня з метою організації безперебійного руху та безпеки перевезень пасажирів і вантажів на Донецькій залізниці працювало 393 залізничника.

Сьогодні основні зусилля працівники Донецької залізниці зосередять на розчищенні колії та стрілочних переводів, прибиранні від снігу територій станцій та вокзалів. В даний момент працює 6 снігоприбиральних машин. Основні роботи ведуться в напрямку станцій Донецьк, Іловайськ, Волноваха та Красноармійськ.

Роботи зі снігоприбирання тривають цілодобово. Залізничники вживають усіх можливих заходів, аби навіть за складних погодних умов забезпечити безперебійні та безпечні перевезення пасажирів та вантажів.

Для оперативного реагування на Донецькій залізниці працює штаб по боротьбі з негодою. Встановлено цілодобове чергування керівників служб, відділень і структурних підрозділів підприємства. Узгоджені плани боротьби з негодою і визначені місця вивантаження снігових мас.

Залізничники закликають водіїв автотранспорту бути максимально пильними і строго дотримуватися правил дорожнього руху при перетині переїздів. Пасажирам же рекомендовано бути особливо обережними при перебуванні на об’єктах залізничної інфраструктури.