Друк

CityCommerce Bank відкрив нове відділення в аеропорту Жуляни і 14-е в Одесі

16.01.2014
Ще одне відділення CityCommerce Bank відкрилося в аеропорту Жуляни в Києві, а також 14-е в Одесі.

Відділення № 107, що розташоване в Києві за адресою: вул. Медова, 2 працює цілодобово і надає весь спектр банківських послуг для фізичних та юридичних осіб: операції за вкладами, обслуговування поточних рахунків, послуги кредитування, грошові перекази, валютообмінні операції, повернення частини ПДВ за покупки за кордоном та багато іншого. Крім того, протягом одного місяця з дня відкриття CityCommerce Bank дарує клієнтам святкові бонуси. При оформленні строкового депозиту процентні ставки збільшуються на 1% за вкладами у національній валюті та на 0,5% - в іноземній валюті.

Щосуботи надається знижка 50% плати за оформлення основної або додаткової платіжної картки, комісія за переклади «CityCommerce Express» становить лише - 0,2% від суми, відкриття поточного рахунку в національній, іноземній валюті - 1 грн. за кожний вид валюти.

Ще одне відділення банку в Одесі № 109 за адресою: вул. Гастелло, 50 спеціалізується на розрахунково-касовому обслуговуванні клієнтів. У цьому відділенні CityCommerce Bank можна зручно сплачувати будь-які платежі. Також в спектр послуг входить можливість відправки та отримання термінових грошових переказів за системою «CityCommerce Express» і міжнародних платіжних систем WESTERN UNION, MoneyGram, UNISTREAM, Золота корона, Лідер, Аверс. Тут можна здійснювати за вигідним курсом валютообмінні операції та багато іншого.

Відділення працює щодня з 9:00 до 21:00.