Друк

CityCommerce Bank визначив переможця акції "На Різдво до Парижа"

09.12.2013
Клієнт банку з Дніпропетровської обласної дирекції Олександр Герасименко став переможцем депозитної акції «На Різдво до Парижа» і виграв путівку на двох до столиці Франції на вікенд.

Акція проводилася серед вкладників банку з 1 вересня по 30 листопада 2013 року, які в цей проміжок часу відкрили період строковий депозит «Ваш мультивалютний» в євро на термін 6 місяців і більше. Переможець був визначений методом випадкової комп'ютерної вибірки.

«Коли мені подзвонили і повідомили, що я виграв поїздку до Парижа, то подумав: жарт якийсь, - розповідає Олександр Герасименко. - Але потім я зрозумів, що дзвонять із CityCommerce Bank  стосовно депозитної акції! Адже, коли я прийшов розміщувати депозит у банку, то і не думав брати участь ні в яких акціях. Просто знайомі рекомендували банк як один з найнадійніших, та ще й той, що пропонує привабливі ставки по депозитах. Сказати, що я зрадів - нічого не сказати».

Крім того, незабутню чарівність Парижа переможець побачить завдяки незмінному партнеру CityCommerce Bank з організації подорожей - елітному консьєрж клубу «Royal Key», який надає цілодобову підтримку класу Elite по всьому світу. А це означає, що поїздка буде на вищому рівні!

CityCommerce Bank вітає переможця і бажає чудового відпочинку!

ДОВІДКА:
CityCommerce Bank (www.citycommercebank.com) заснований в 2006 році.
Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. (Свідоцтво № 180).
Станом на 1.12.13 активи банку складають 4 млрд. грн. Статутний капітал CityCommerce Bank - 275 млн. грн., регулятивний капітал - 417  млн. грн.
Фінансовий результат CityCommerce Bank за 2012 рік  - 3,35 млн. грн. (прибуток).
Станом на 1 грудня 2013 року регіональна мережа банку складає 97 відділень.
За розміром активів CityCommerce Bank займає 50 місце серед 176 банків згідно з рейтингом НБУ станом на 01.10.2013.