Друк

Банк "Русский Стандарт" отримав прибуток за підсумками січня-квітня 2014

19.05.2014
Банк «Русский Стандарт» продовжує свій ефективний розвиток в Україні. Так, станом на 01.05.14 р. Банк демонструє чистий прибуток у розмірі 3,94 млн грн. При цьому активи фінансової установи становлять 3 111,1 млн грн, кредитний портфель – 2 995,6 млн грн, а кошти фізичних осіб – 1 138,7 млн грн. Регулятивний капітал Банку дорівнює 549,8 млн грн, статутний капітал – 283 млн грн.

«Минулі місяці поточного року є одними з найскладніших в історії існування української банківської системи. І я вдячний нашим клієнтам за вибір Банку «Русский Стандарт» в якості фінансового партнера, за довіру і лояльність до нашого установі – це дорогого коштує. З першого дня роботи в Україні основою нашої діяльності завжди були наші клієнти. І, незважаючи на складну ситуацію в країні, Банк «Русский Стандарт» продовжує розвиток своєї діяльності в Україні, допомагаючи людям у реалізації їх фінансових потреб у цей непростий час», – зазначив Андрій Кисельов, Голова Правління Банку «Русский Стандарт» (Україна).

Банк «Русский Стандарт» ( Україна ) має стійкий фундамент для ефективного розвитку в Україні. Надійність і успішність діяльності Банку визнані численними рейтингами та дослідженнями. Так, депозитам Банку присвоєно рейтинг надійності на рівні ВІДМІННА НАДІЙНІСТЬ «5 +», згідно з дослідженням національного рейтингового агентства «IBI-Rating». Також у 2014 році Банк увійшов до переліку 50-ти провідних банків України 2014, зайнявши 24-й рядок у рейтингу ВД «Коммерсантъ». У рамках цього ж рейтингу Банк увійшов до ТОП-10 кращих банків у номінаціях «Класичний депозит» та «Інтернет-банкінг». Більше того, Банк визнаний однією з найбільш успішних фінансових установ України (5-а позиція), згідно з рейтингом видання Forbes.ua (березень 2014 року).