Друк

Банк Михайлівський відкрив в ТРЦ "Ocean Plaza" одразу три відділення

10.02.2014
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» відкрив шосте відділення та два міні-офіси в місті Києві за адресою вул. Горького, буд. 176.

Наші точки продаж знаходяться в ТРЦ "Ocean Plaza" - найбільшому торгівельно-розважальному центрі Києва, біля станції метро «Либідська». Вдале місце розташування дозволяє максимально зручно та швидко надавати консалтингові послуги з придбання банківських продуктів. Ми цінуємо особистий час кожного нашого клієнта, тому робимо банківські послуги простими, швидкими та зрозумілими.

Для фізичних осіб, як і у всій мережі банку, пропонується широкий спектр банківських продуктів - депозити, розрахунково-касові послуги, кредити готівкою, валютно-обмінні операції , оформлення страховки та багато іншого.

«Піклуючись про нагальні потреби наших клієнтів, ми відкрили одразу три представництва Банку в торговому центі "Ocean Plaza". Адже зрозуміло, що в такому великому ТРЦ зручно, коли всі важливі інструменти та сервіси знаходяться поруч. Зараз кожен, хто завітає на шопінг, або у справах до "Ocean Plaza", зможе звернутися до найближчої точки продажу Банку Михайлівський, наприклад, для отримання кредиту готівкою», - зазначив Голова Правління ПАТ «Банк Михайлівський» Ігор Дорошенко.

Графік роботи відділення та міні-офісів:
З 10:00 до 22:00, без перерви та вихідних.

З повним списком та графіком роботи відділень можна ознайомитися на сайтіhttp://www.mbank.kiev.ua/. Більш детальну інформацію про послуги та банківські продукти можна отримати, звернувшись за телефоном: 0 800 30-40-40 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 300 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.