Друк

Банк Михайлівський відкрив перше відділення в Білій Церкві

04.07.2014
01 липня 2014 року ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» відкрив своє перше відділення в місті Біла Церква, за адресою: 50-річчя Перемоги, буд. 62.

Відділення працює з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 години. Субота та неділя — вихідні дні.

Комфортні умови у новому приміщенні, зручність нового місця розташування, приємна атмосфера та професіоналізм співробітників відділення сприятимуть швидкому та якісному обслуговуванню, підвищенню довіри клієнтів до банку.

Нове відділення орієнтоване на обслуговування фізичних осіб. Ми готові запропонувати нашим клієнтам широкий спектр банківських продуктів і послуг - депозити, кредити готівкою, розрахунково-касові послуги , валютно-обмінні операції , оформлення страховки та багато іншого.

Колектив Банку Михайлівський активно працює над розширенням мережі відділень та міні-офісів, щоб бути набагато ближчими до клієнтів.

З повним списком та графіком роботи відділень можна ознайомитися на сайтіhttp://www.mbank.kiev.ua/. Більш детальну інформацію про послуги та банківські продукти можна отримати, звернувшись за телефоном: 0 800 30-40-40 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 24 відділення, 41 міні-офіс та більш ніж 200 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.